Eufori og lykke.

Top 10 – marts edition.

Top 10 - marts edition

Jeg føler mig utroligt privilegeret for alle de muligheder jeg får her i livet. Men de kommer ikke fra ingenting. De kommer af hårdt arbejde, passion, masser af timers forberedelse og rejsetid. At sige ja til ekstra, måske gavnlige tjanser. Også er jeg helt sikker på at min personlighed, med smil, frivillighed og positivitet hjælper en helt del. Samt netværk.

Jeg tror, i denne verden, at netværk er alt. Et grønt stempel fra den rigtige person. Det er lige før det kan være alt du behøver, hvis du har gjort forarbejde ordentligt.

Marts måned har været ret fantastisk måned på mange måder! Jeg har været i Danmark på ‘arbejds’ ferie, været sammen med mine fantastiske venner og veninder, undervist og været med på scenen til 2 store events og set min familie.

Ellers har den stået på arbejde og hygge, hernede på Ønskeøen.

Så her får du mine highlights fra en dejlig marts måned.

  1. Vi overraske Annette, sammen med de andre piger, for at hjælpe med at male stue og køkken. Samt spise og hygge med hende, Mathias og Nynne. Hun troede at vi skulle ud og spise, så da hun lige var kommet ud af badet, så kom vi vadende ind med vores lækre maler dragter på. Plus take away. Amen altså! Tjek billedet ud sidst i indlægget.
  2. At igen at få lov til at være en del af BE LOUD teamet. Det er altid en kæmpe oplevelse at være sammen med så passionerede og dygtige mennesker, som virkeligt brænder for det de laver. Og at få lov til at stå på scenen til BODYJAM med så inspirerende kvinder og overraske Naja til slut. Det varmer mit hjerte meget!
  3. SEPE BIKE CHALLENGE i Esbjerg. Jeg fik den kæmpe store ære at blive en del af Intelligent Cycling teamet. Jeg har før eventet kun undervist 3 body bike timer, før jeg er på scenen med dygtige Brian Overkær. Vi præsenterede det nye koncept ‘The Journey’. Et fantastisk univers, som lige giver body bike timen det ekstra!
  4. Uddannelse fra Frida Hallqvist i Reformer Pilates. Med hendes fantastiske personlighed, kun 5 på uddannelsen og masser af ny viden. Så blev det hele bare endnu bedre. Glæder mig så meget til at undervise i Reformer!!Top 10 - marts edition
  5. Familie komsammen; for at fejre at Martin blev 25 år, at han blev færdig og at jeg var hjemme på visit. Jeg har en fantastisk familie, som jeg ser alt for lidt. Det bedste eksempel på det er, at mine fætre på min fars side af familien virkeligt har fået vokseværk. De er nogle ballade magere, charmører og virkeligt betænksomme drenge.
  6. Jeg har haft Martin med på besøg i 15 dage. Det har været så skønt med besøg. Han har fået lov til at nyde sin tid mellem uddannelse og jobsøgning. Og jeg har haft det bedste selskab.
  7. Jeg har forkælet min krop med 1 times massage. Jeg kan slet ikke leve uden!! Det er min største anbefaling. Kroppen og hovedet har brug for at afspænde. Og massage er perfekt til det.
  8. Jeg var til privat læge, grundet ekstremt ondt i maven over flere måneder. Jeg fik lavet en gastroskopi & en scanning af maven. Det blev til 2 ture til Aleris-Hamlet i Århus. Der var intet galt og min krop er perfekt til at scanne. Jeg er glad for at jeg fik det gjort. Men i dag er det væk. Tror jeg. Jeg er taknemlig for at min mor fik det sat i værk.
  9. At besøge min SAVNEDE veninde Tøt. Det var efterhånden alt for lang tid siden at jeg havde set hende, og hendes kæreste Martin. Jeg nyder hvert et sekund med hende. Det er intet mindre end en fornøjelse hver gang. Også se deres nye lejlighed.
  10. Vi er begyndt at spille Avalon. Et klart anbefalelsesværdigt bræt spil, hvor det gælder om at læse, lyve og manipulerer hinanden. Samt stemningen omkring spillet er helt fantastisk. Tilbage til middelalderen og Merlin. I’m a loyal servant of Arthur! Hvis du skulle være i tvivl.

 

Hvordan har din marts måned været?
Hvad har været det bedste du har taget med dig fra denne måned?

Fortæl, fortæl!

 

God påske. ♡

Top 10 - marts edition

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eufori og lykke.