Skal vi kalde det kærester?

7 timer i Italien, Bergamo.

7 timer i Italien, Bergamo.

På kort visit imellem fly, før turen går mod Köln/Cologne for at undervise og blive inspireret på FIBO messe. Et sted fyldt med helse, det nyeste indenfor træning og undervisning – samt en masse træningsudstyr.
Jeg glæder mig som et lille barn til at undervise intelligent cyclings ‘THE JOURNEY’ & ‘THE RUSH’. Velvidende om, at jeg skal præsterer stort, så de har lyst til at køre mere Intelligent cycling over hele verden. Intet pres der!

Men altså, her i Bergamo har vejret været både koldt og varmt. Det afhang lidt af hvor skyerne valgte at være. Var dog heldig at regnen valgte at blive mere eller mindre væk. Jeg har intet overtøj hernede.
Jeg har brugt tiden alene i byen og har jeg virkeligt nydt det!
Lufthavnen er ret lille, men er meget ny og renoveret, virker det som om. Jeg var meget imponeret over at herre og dame toiletter var mixet op og ikke opdelt som normalt, i hvert fald lige før bagagebåndene.
Da jeg kom ud i forhallen så var det et must at få lidt information. Det hjalp en ung venlig mand mig med i deres turist service. Meget nemt og simpelt.
Herfra rådede han mig, som mange andre på Instagram, til at bruge tiden i den gamle bydel. En del af byen som er forhøjet med en mur omkring. Det er ikke en særligt stor del af byen, men den er meget charmerende. Og et kæmpe plus er at folk er venlige og glade.

7 timer i Italien, Bergamo.

Det tager ikke lang tid at gå det meste af byen igennem. Den er vildt flot og meget italiensk. Husene er høje og byggestilen er fantastisk. Der er en rolig stemning i byen og der er ingen som har travlt. Jeg kommer fra lufthavnen til den gamle bydel med bus. Det er nemt og meget billigt. Med nummer 1 til endestationen – nemt! For nemt er lige hvad jeg kan bruge når der ikke er meget tid at rutte med.

Herfra er der et kort med en oversigt over byen og en god rute at gå rundt og se seværdighederne. Der er ret mange steder at se. Bl.a. byportene, deres katedraler og udsigten ud over resten af byen, den nye del. Hvis jeg havde haft modet og lidt ekstra tid, så var der utroligt mange steder at se. Samt en rigtig fin gåtur rundt langs muren og op mod San Vigilio Castle.

Jeg nød god mad på en skøn restaurant/butik med god italiensk kvalitet og lidt vino. Derefter gik jeg mod torvet i byen, hvor jeg på vejen havde fornøjelsen af at se en enkelt kirke med de smukkeste malerier inde i. Det er jeg helt betaget af. Alle detaljerne og kvaliteten af mesterværkerne som pryder væggene, samt lofterne. Jeg beundre det smukke og det arbejde som er blevet lagt i at færdigøre disse kirker. Jeg var inde i 2 mere, som er ved torvet. Den ene er dem er en katedral. Jeg havde glemt hvor smukke disse steder er! Men jeg forstår ikke hvorfor de skal være så kolde.

7 timer i Italien, Bergamo.

Derefter blev det en tur ud og nyde udsigten over den nye bydel og bare nyde livet, for derefter at få en is. For helt ærligt. Italien uden is er bare ikke fornuftigt. Så is skulle der til. Samt endnu en tur rundt, for der skal sendes et postkort til mine bedsteforældre. Nu må vi se hvornår i får det, for nu ved I det kommer.
Det er en lille tradition jeg efterhånden har fået gang i. Hver gang jeg befinder mig et nyt sted, hvor jeg er ude og opleve. Så sender jeg et postkort til mine bedsteforældre. Det er så sjældent de bliver sendt længere. Det synes jeg er synd! Så derfor har de også fået et par stykker fra Lanzarote.

Nu sidder jeg i lufthavnen, klar til at tage på den sidste del af min rejse mod Köln. Heldigvis er der ikke langt og lufthavnen er slet ikke dum at vente i.
Jeg rejser kun med håndbagage og har investeret de 6€ i at få alt med ind i flyet denne gang, så jeg hurtigt kan komme videre mod hotellet. Opgraderet til prioritet med Ryan air.

 

Ønsk mig held og lykke imorgen, så er du sød!

Arrivederci ♡

7 timer i Italien, Bergamo.

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi kalde det kærester?