juleaften på en sommerdag

Hvad jeg aldrig vil glemme fra 2017!

2017 har på mange måder været et begivenhedsrigt år!
Det er efterhånden blevet en tradition at tage et tilbageblik på, hvad der er sket i det foregangne år. Det vil jeg gerne dele med dig.

Opsagt lejlighed og nyt job
I slutningen af december 2016 valgte jeg at opsige min lejlighed, før jeg havde snakket med Club La Santa om jobbet hernede i sports paradiset. Jeg opsagde min lejlighed for at komme videre. Et sted jeg havde boet siden august 2011, og hvilken tid. Et sted jeg har været mere end glad for, og som har mange historier og minder. Jeg var ude d. 1 april og flyttede så hjem til mine forældre. Det blev til en halvanden måned i mit barndomshjem – for på 1 måned fra mine forældre gerne ville sælge huset, var det solgt. Og solgt til mine bedste venner. Så jeg flytter aldrig rigtigt ud.
Midt januar fik jeg bekræftet at jeg havde fået en plads i Green Teamet og aerobics afdelingen. Det var den FEDESTE besked at få!!!

BE LOUD KBH
Et af Danmarks største trænings events. Denne gang i DGI Byen, København. For første gang har jeg fået æren af at være en del af BODYFLOW/BODYBALANCE holdet, under ledelse af Tor Andersen. Før det har jeg været med på scenen med SH’BAM. Det var en stor ære at stå på scenen med så mange dygtige piger og mit forbillede Tor. Et menneske som jeg beundrer for alt det han er, men også hvad han kan. Så utrolig dygtig!
Hele dagen er med stor inspiration fra dygtige trainere i hvert deres Les Mills program. Og bag scenen er et virkeligt dygtigt crew, som gør det hele endnu federe at være en del af.

Der er noget over hold træning når så mange mennesker samles, for at forbedre sig selv og hygge, svede og smile med andre. At være en del af noget større. One Tribe.

Foto: Andy Valencia

Foto: Andy Valencia

En bachelor
Jeg troede ikke helt det skulle ske, men vi gjorde det. Vi skrev en bachelor!
Så derfor har jeg nu en bachelor i HA sport- og eventmanagement fra SDU i Esbjerg.
Jeg var så heldig at være i gruppe med Bo og Thomas, som har været mine helte igennem hele universitets tiden. Vi har hjulpet hinanden og komplementeret hinanden godt. Og skrevet en bachelor på mere eller mindre 1,5 uge. Der er blevet fundet materiale før. Men det er vist også det.
For mig har min uddannelse ikke haft en særligt stor priotet og måtte i juni måned også op til mit 3. forsøg i Erhvervs jura og Samfundsøkonomiske rammebetingelser – ikke de fedeste fag!
Men hey – nu passer jeg også ind i det danske samfunds kassesystem.

Kongekampen 2017
I Esbjerg har vi en dodgeball turnering for de videregående uddannelser. Her har jeg, samt Bo og 5 andre, været i koordinator gruppen for at få det på benene. Det er et vildt fedt event med udklædning, turnering, musik, druk og afterparty. År 2017 var 5 gang Kongekampen blev afholdt, og jeg har selv været med fra starten. Det bliver afholdt ved flexbanerne i Esbjerg og afterparty i Blue Water Dokken. Det bliver hvert år større og vildere. Vi er stolte af at samarbejde med SEPE og No. 31/Skræddergården, samt Studiebyen Esbjerg.

Hvis du endnu ikke har deltaget til dette, er det bare om at komme afsted. Det samler alle fra de videregående uddannelser i Esbjerg.

Kongekampen 2017

Faldskærms udspring
Blev det også til. Det har altid været på min bucketliste, så det var et must. Specielt da min seje bedstemor fik det som gave, da hun blev 70 år. Så snart hun havde fået gaven sprang jeg til, og sagde at jeg simpelthen MÅTTE med.

Det blev lidt af et tilløbsstykke, da vores familie og mange af min bedstemors venner kom forbi. Vi sprang i Varde Faldskærmsklub og WOW et kick det gav at hoppe ud. Som du kan se på billedet var jeg i trygge hænder hele vejen. Det samme var min bedstemor. Et stort ønske til fremtiden er at lære at springe selv. Hvem skal med?

Faldskærms udspring

Start på CLS
1 juli startede eventyret. Og jeg har ikke fortrudt at være taget afsted. Jeg arbejder med det jeg elsker hver dag under solens varme stråler og med god Esbjerg vind. Hvem ved hvornår jeg vender hjem igen??

Power Puff Pigerne
3 nyuddannede, stærke, intelligente og sjove piger.
3 piger på forskellige stadier af vores liv. Men det er ingen hindring. Vi støtter og inspirere hinanden, samt skaber oplevelser sammen, som jeg ikke ville dele med andre.
En med barn, hus, hund, godt job og et surprice bryllup. En med drømmeuddannelse og kæreste, samt en pige som ikke sætter grænser for sig selv. For hun har rykket sig SÅ langt siden jeg lærte hende at kende gennem SH’BAM og Fitness DK.
Også er der mig. Og jeg begyndte at date i 2017 – det er vildt. Efter omkring 1,5-2 år efter jeg gik fra min fantastiske ex kæreste. Så er jeg stille og roligt startet!

Men surpricebrylluppet er helt klart det vildeste minde at tage med fra 2017. Aldrig har jeg været så glad på andres vegne. Og deres lille Nynne, som jeg knuselsker. Den lille Nynne sørger nu for, at mit barndomsværelse bliver brugt.

Disse 2 piger har en KÆMPE plads i mit hjerte – kæmpe stor respekt!

Surprice bryllup

Northside
En kæmpe musik fest, i både regn (mildt sagt; hellere lårfede stråler) og solskin. Jeg var sammen med min fantastiske veninde Amalie. En hel weekend med hende, hendes veninder, hele Aarhus, lækker mad og selvfølgelig musikken! Jeg er blevet en stor oplevelse rigere. Jeg kan specielt mindes MØ, Phlake, SAVEUS, Tom Odel, Thomas Helmig og Rasmus Walter. Men det var ikke kun musikken. Det var også maden – kvaliteten på hele pladsen er SÅ god!!

Foruden musik og mad, kunne man købe sig til en oplevelse i kolonihaven, som er lige ved siden af pladsen. Det gjorde vi. Vi fik et kursus i at lave drinks af firmaet Nohrlund. Vi skulle være kreative og lave en der smagte af Northside. Hvis du skal til Northside er dette helt bestemt noget at anbefale.
Og man kan drikke sig ret fuld, for ingen penge. Bare lige et lille tip.

Ligemeget vejret, så er det helt bestemt en festival jeg skal til igen. Det kan varmt anbefales.

Northside 2017

Kæmpe fod
Baja, som betyder sygemeldt på spansk. Pludseligt var jeg nedlagt med en fod, der ikke kunne blive større end den var. 3-4 x så stor, som normalen. Jeg kunne ikke bevæge mine tæer, så vildt var det. Alt det fra en blist på hælen. Jeg melder mig sjældent syg, så sjældent at jeg normalt går på arbejde selvom jeg er syg. Så at skulle kaste håndklædet i ringen var en test. Men en nødvendighed.

Og ikke nok med at jeg måtte på krykker, så var min kære roomie med halskrave på samme tid, pga. et slag på nakken. Så vi var noget af et yndigt par!

Pecha Kucha Night
Du har 1 emne, 20 slides og 20 sek. pr. slide – let’s go!

Jeg blev spurgt, om jeg ikke havde lyst til at vælge et emne, også dele mine tanker til Pecha Kucha Night. Selvfølgelig ville jeg gerne det – det var en fed udfordring at få! Der var frit slag på alle hylder, som vi siger i Jylland. Første gang valgte jeg at snakke om glæde. Jeg har arbejdet meget med at finde ud af, hvad der gør mig glad, de sidste 2 år.
Jeg fik igen æren lige før jeg drog mod Club La Santa. Givet var emnet, ‘Jeg rejser til Club La Santa Sport.’ Det er 2 oplevelser jeg virkelig har taget med mig. At snakke om netop det, som interesserer mig og hvad jeg kan give videre til andre.

Pecha Kucha Night, er en aften som foregår over hele verdenen. Så jeg vil klart opfordrer dig til at deltage i den næste, som er nær dig. Måske endda dele dine oplevelser, ideer, bedrifter eller hobbyer.

Fotograf: Kirke Kamilla Bundgaard Hammer

Fotograf: Kirke Kamilla Bundgaard Hammer

 

Så alt i alt er jeg godt tilfreds med året der gik. 2017 har på mange måder været god for mig. Oplevelser, udfordringer, kærlige stunder, nye rammer, nye venner og godt på vej til at blive den bedste jeg kan være.

Jeg glæder mig til at dele mine 2018 eventyr med dig. Gode som dårlige.

Feliz Año Nuevo ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

juleaften på en sommerdag