Er du okay?

GRLPWER. En hyldest til kvinder.

GRLPWER. En ode til kvinder.

#STRONGHER

Idag er kvindernes internationale kampdag. En dag dedikeret til kvinder som kæmper for at ulighed skal forgå. At vi alle er lige meget værd. At vi ikke skal finde os i hvad som helst. En dag hvor vi står sammen, for sammen står vi stærkere. Sammen giver vi et grundlag for at gro, dele visdom, oplevelser og det feminine.

Jeg tror aldrig der har været så meget fokus på kvinder som nu! Lige nu. Time’s up og #METOO bevægelsen, ført an af kvinder, som er rollemodeller i livet. Kvinder som tør stå op for sig selv og sige;
Hey, det her er ikke okay!
Jeg beundrer dem for deres mod, deres styrke, men også for deres sårbarhed. Men mest af alt for ikke at give op.

Når jeg skriver dette tænker jeg meget på store personligheder som: Reese Witherspoon, Oprah, Michelle Obama, Emma Watson, Yoga Girl og så mange flere. De fylder de sociale medier med power. Girl Power!!

Og jeg er dem ydmygt taknemlig.

Men det er ikke kun de kvinder jeg følger på de sociale medier og jeg ser i film, som inspirere mig. Det er bestemt også de stærke kvinder, som jeg i min dagligdag inspireres af. Kvinder, som har været meget igennem på hver deres måde, men også elsker livet og blomstrer. For som Les Mills ikonet Rachel Newsham siger

”Today it’s International Women’s Day! What does it mean to me to be a strong woman? It means not everything I want to achieve in life will be made available to me, when I want it to be. It means that I will face struggles, and it is when I choose to rise to the challenge, and face that struggle, because what I want truly matters to me, I will be rewarded with the strength I need, to achieve anything and everything I deserve in this life.”

Vi tager det hele med. For der igennem lærer vi og udvikler os. Og kæmper.

 

Så derfor
En ode til få af de mange stærke kvinder jeg kender!

Min mor. Fordi hun er vis, hun er der altid, man føler sig aldrig alene og hun er modig i enhver situation.

Min bedstemor. Hun er en af de sejeste kvinder jeg kender. Også en af mine bedste veninder. Hun siger aldrig nej til en udfordring og har altid kloge ord med på vejen. Hun er stærk, og der er aldrig et problem som er for stort!

Annette Them. Hun inspirerer mig altid. Hun er fyldt med power og lyst til livet. Hun giver ALDRIG op og kæmper til det sidste for det hun tror på! Med hende er der intet som er forkert. Alt kan deles uden at blive dømt for det.

Katrine Tøt. Jeg nyder at jeg altid lærer noget, når jeg er sammen med hende. Hun er altid klar til at stille spørgsmålstegn ved status quo. At stille spørgsmålstegn til, om det nu også er okay!? På samme tid er hun også en af de varmeste og kærligste kvinder jeg kender.

Kristin Andersson. En power woman med stort P(!). Hun har en evne til at løfte alle op omkring sig med sin passion, visdom, power og kærlighed. Lyttende, ærlig og kæmper for sin ret som kvinde.

Liv Lykke. Som fuldt ud lever op til sit navn. Med en legende, ærlig, kærlig og humørspredende indgang til verden, så er hun i sandhed en kvinde som elsker livet. Også når det er svært. Men specielt når det er godt! Det er som at have solen omkring sig, når hun er i rummet.

Elisa Baagøe. Jeg er så betaget af den måde hun, lige meget hvad, finder en løsning. Også selvom det er den svære. At livet lærer en noget hele vejen, og hvordan man kan ændre sin situation, hvis man virkelig ønsker det.

Nadia Kohsel. Min roomie, som jeg dagligt ser kæmpe for at ændre børns vilkår, så de også lærer noget mens de er på ferie, samtidigt med at de føler sig trygge. At hun lægger så fantastisk mange kræfter i projektet, fordi hun er passioneret og brænder for det hun gør.

Foto: Time's Up instagram

Foto: Time’s Up instagram

Dette er blot få af mange kvinder, som jeg er omgivet af i min hverdag. Kvinder som vil mere end bare være til pynt. Kvinder som har det helt fint med at arbejde for hvad de tror på, og kæmper når det ikke er okay. Kæmper for at det er okay at være sårbar og stærk. Kæmper for at lære gennem hele livet. Kæmper for at løfte hinanden op. En andens succes er også DIN succes! Husk det.

Jeg er utrolig heldig at jeg kan blive ved med at lære og beundre jer. Fordi I er hvad der former MIG som kvinde. I er forbilleder i en verden, som ikke altid er fair. Men hvis vi står sammen og løfter hinanden op, så kan vi alt!

GRLPWER  & visdom
Inden jeg helt slipper dig, så vil jeg anbefale en helt fantastisk TED talk, som jeg netop i dag har set. Den handler om, hvordan kvinder stadig er stillet i verden.

Med powerfulde ord, der helt bestemt har vendt min verden, endnu før jeg vidste at denne tale var her.
Hvis du har hørt Beyoncés nummer ’***Flawless’. Så har du hørt taleren Chimamanda Ngozi Adichie stemme før. Tryk HER for link.

Who run the world – GIRLS ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du okay?