BODYJAM AIM; frustration

Top 10 – ferie

Saturday night Esbjerg

Jeg er tilbage, hjemme på ‘the rock’ og startet på arbejde igen.
Det er koldt, blæsende og vådt. Så indtil videre har jeg primært undervist indendørs. Det har også sin charme, og det er meget bedre end at være kold og syg.

Jeg har været lidt stille herinde, men det må der laves om på!

Det er skønt at være hjemme i Danmark på ferie, for jeg har så mange jeg holder af derhjemme! Men det betyder også at jeg kommer ud af mine normale rutiner. Det synes jeg er noget af det sværeste ved at holde ferie. Men ellers er jeg virkeligt begyndt at nyde ordet FERIE. Jeg har aldrig i mit arbejdsliv holdt alle mine feriedage. Så at blive tvunget til det giver en del frihed.

Jeg vil gerne dele min ferie top 10 med jer!

  1. Nynne – der er sket SÅ meget mens jeg har været væk. Annette og Mathias guldklump, som blev født dagen efter jeg rejste hertil. At se hendes udvikling bare på den uge jeg ikke så hende mens jeg var hjemme. Hun vokser og vokser! Mon hun er gående når jeg kommer hjem til marts?
  2. Kristin –  er en af stjernerne. Hun inspirere mig helt vildt! Da vi brugte weekenden i KBH vil jeg tænke tilbage på vores fantastiske snakke. Snakke om livet, beslutninger, drømme, arbejde og passion. At have tid til at lytte, og blive lyttet til. Det er en gave! Tak for dig!
    Noget af det jeg sætter mest pris på ved mine venner og veninder, er deres oprigtighed og visdom. Jeg lærer altid noget når jeg har brugt tid med dem.
  3. GIRL POWER – en aften med mine piger, som jeg er så heldig at have lært at kende igennem fitness og vores passion for holdtræning. Eller bare vores nørderi og kærlighed for Les Mills. Lørdag aften gik alt for hurtigt, før vi skulle ind og svinge træbenet i Esbjergs meget rolige januar byliv. En hel aften uden telefoner – men med god musik, bagels, vin og grin. Kan vi ikke snart gøre det igen?
  4. BODYJAM AIM – en hel weekend med inspiration, gode samtaler, udfordringer og nye venskaber. At glædes på andres vegne og heppe på hinanden gennem alt. Jeg vil bare gerne danse mere og nørde Les Mills med jer!! Jeg kommer til at skrive SÅ MEGET  mere om dette snart!
  5. Tarteletter – og mad med min familie. Både lavet af min lillebror, mesterkokken Martin, men også af mine forældre. Vi har haft så mange alvorssnakke omkring bordet. Om at lave ‘action’ på vores drømme. Med min familie, som det sikkert også er med andres, så lytter vi ikke altid til hvad vi faktisk siger til hinanden. Det kan skabe gnidninger. Men jeg er stolt af, at denne ferie har været helt foruden. Rockstars in the making!
  6. BJ FAMILY – jeg savner dem så meget, ALTID. De vidste ikke at jeg kom og dansede med dem, så jeg gemte mig … Da musikken spiller og Sofie har startet sin undervisning, så kom jeg hoppende ind, dansende og herre glad for at se dem!!! Mit BODYJAM hold er fantastisk. De er ikke bange for at give den gas, ej heller for at fejle. De bliver ved med og komme og sprede glæde. For de kan SLET ikke lade vær’! Og selvfølgelig at team teache med Sofie, min savnede partner in crime. Det har jeg manglet!
  7.  Fitness hygge – med stort H. Jeg kan ikke tælle hvor mange timer jeg har nydt nede i Fitness DK Broen og Strandby Torv. Vi har noget helt specielt i Esbjerg som jeg ikke ser mange steder. Du er aldrig alene når du træner, for alle elsker at snakke og træne med hinanden. Så efter jeg var færdig med min træning, eller bare kom ned forbi, så er der hurtigt gået 2 timer med fjolleri, seriøse snakke, mindre upassende indhold og træning.
  8. Lille mand – endnu en baby. Og en cute en af slagsen, med en næse som sin mor. Jeg sagde for første gang Hej til Carl. På hjemmebesøg ved Stine og veninde hygge med piger fra gymnasieklassen. De bliver så voksne alle sammen. Med hus, hund, fuldtidsarbejde, babyer og kærester. Jeg er så stolt af dem og nyder deres selskab hver gang.
    Har du også de veninder der ligemeget hvor lang tid der går mellem i mødes, så er intet ændret?
  9. Ny hofte – bedstefar har fået ny hofte. Og det er for FEDT!!! Energien er tilbage og han klarer sig SÅ godt! Nye reservedele er nogle gange det hele værd.
  10. Greys Anatomy – jeg faldt i igen. Det holdt mig vågen om natten, holdte mig i hånden når jeg trængte til lidt kaos i andres liv og gav mig god underholdning. Jeg er en serie freak, måske afhængig?!? Jeg har helt seriøst overvejet en detox. Er der andre som har det på samme måde? Så fortæl endelig. Jeg er nysgerrig! Men ja, min Viaplay virkede hjemme, så det var et must. Og en god undskyldning.

Også lige 2 bonuser.
☆ Jeg fik endelig LUMISPA’en i mine hænder. Efter at have ventet i 2 mdr. fra jeg bestilte den hjem til mine forældre. Den er seriøst lækker!
☆ JUMANJI … en af de sjoveste film jeg har set i længe!

Så en ferie i familie og venners tegn. Gode snakke, godt selskab, god mad & vin, alene tid og support. Jeg glæder mig allerede til at komme hjem på besøg start marts.

Don’t be a stranger. ♡

LUMISPA

Ps. POWERLIPS

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BODYJAM AIM; frustration