Familie besøg på CLS og en bonus.

Top 10 – maj edidtion.

top 10 - maj edition

 

Damn, er det allerede juni? Tiden er simpelthen gået alt for hurtigt! Men er det ikke lige hvad den gør, når man har det godt?

Jeg har virkeligt haft en god maj. Den er endt ud med en rigtigt god mavefornemmelse, men også med rigtigt få indlæg. Men det søde med det sure.

Jeg har for første gang i mit liv prioriteret det sociale uendeligt højt. Og det er bestemt ikke mig at gå all in. Men det skete og det føles virkeligt godt! Det betyder også at jeg kan mærke, at jeg på en måde har brug for en pause – også alligevel ikke.

Vi kommer nu mod den tid, hvor mine fantastiske kollegaer og ”familie” er på vej ud af døren. Der kommer en masse nye, og forhåbentligt dygtige og ligeså fantastiske, nye mennesker herned. Vi begynder halvt forfra med et nyt team. Og dét er skræmmende, synes jeg. Det har også rigtigt meget at gøre med, at det team vi arbejder i nu, har simpelthen ikke kunne være bedre! Vi er ret heldige lige nu og her. Men alt nyt er skræmmende, og måske vi er heldige at det bliver meget bedre end hvad vi forventer. Forandringer fryder jo ikke altid i starten. Det er en opgave man skal vokse med.

For lige at få et recap på, hvad der egentligt er sket i maj, så får du lige min top 10. Det lyder fancy, men det er bare sådan en god måde at huske, hvornår tingene er sket og hvad der virkeligt har gjort mig glad. Hvad der er mine 5 stjernede oplevelser, som Oprah ville sige.

Here we go:

  1. MIN FAMILIE har været på besøg. Jeg har allerede skrevet lidt om det i sidste oplæg, som du kan læse hvis du klikker her. Men jeg vil bare sige, at jeg elsker dem uendeligt højt!
  2. IRONMAN Lanzarote, verdens nok hårdeste. Jeg har den dybeste respekt for de mennesker som sætter sig for at gennemføre dette løb. Jeg kalder dem skøre. Men jeg kalder dem også vindere og rockstars! Hvis du nogensinde får mulighed for at være frivillig til et event som dette, så må du simpelthen ikke sige nej. Det er så stort og unikt at det slet ikke kan beskrives. Den energi størstedelen har efter det de har gennemført. De er taknemlige og stolte. Jeg fik flashback til oplevelser, hvor jeg har kunne genkende følelsen. Og wow! Jeg nød virkelig at arbejde, også selvom dagen var helt vild og først stoppede kl. 02.10 da vi var hjemme på CLS.top 10 - maj edition
  3. Jeg har igen lagt min ansøgning til SUPERSTAR. En konkurrence Les Mills holder før deres store LIVE events. Jeg stiller op i BODYJAM. Jeg har maksimalt 4 min til at performe mit ypperste, undervisningsmæssigt, med min dans og mit nærvær. Det er den hårdeste opgave. Det er som at gå på til ’X-factor’ eller andre konkurrencer. Dette er bare for Les Mills instruktører.
  4. Disco Run. På Lanzerote afholder de et 5 og 10 km løb om aftenen i Arrecife, på promenaden. Der er musik og glade mennesker, trommer og dansere. Et vildt fedt løb at deltage i – OG JEG LØB FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE 5 KM!!! Hvis der er nogen som er stolt, så er det mig! Tak til Steph og Martha for at løbe med mig og ikke ville stoppe, selvom en gåtur også er lækkert. Hallo det er cool og jeg er stolt.

    Foto: Nikoline

    Foto: Nikoline

  5. Som jeg også skrev i sidste indlæg, så har Tor, Jan og Michelle også haft rigtigt stor betydning for min maj måned. Jeg er så taknemlig for jeres viden, energi og power. I kan noget helt unikt. Så TAK.
  6. Mens min bror har været på besøg, men også efter, så er der blevet spillet brætspil til den store guldmedalje. Er det ikke sådan man siger? Vi er en gruppe som er kæmpe fan af spillet Avalon, men også andre spil. Men når vi spiller Avalon er mistroen til hinanden stor, for vi har nogle som er geniale til at lyve og manipulere. Et genialt spil!
  7. Drengene. Jeg har altid haft det godt i selskab med drenge, helt fra folkeskolen i de tidlige klasser. Specielt når jeg ikke helt passede ind, så var det bare meget nemmere at være sammen med dem. Hernede er der nogle bestemte, som jeg holder ekstra meget af, og jeg tror godt de ved hvem de er. Venskaber er noget af det mest værdifulde. Så tak for jer!
  8. Middage på Amendoa i godt selskab og med en masse vin i glassene. Det er min absolutte favorit i La Santa by. Det er vi klart flere der kan stemme ja til.
  9. Selvom det har været hårdt at være så social, som jeg har været denne måned, så giver det en million gange igen. Der er kærlighed hele vejen, fra alle sider og jeg er vild med det. Jeg er SÅ glad!!
  10. BOOODYJAAAAAM BABY! Jeg kan slet ikke få armene ned over hvor højt deltagerne på timerne ELSKER det. De vil bare have flere timer på skemaet. Og som jeg selv har det, vi kan ikke få nok. Vi craver mere. Det er eufori hver gang. Det er ekstra stort, når deltagere som aldrig har prøvet timen før ELSKER den og vil have mere. For BODYJAM er bestemt ikke en nem time. Men den er det hele værd. Det bliver jeg bekræftet i hver eneste gang. En ekstra bonus er, at Steph har besluttet sig for at tage uddannelsen. Hun er en af de dygtigste dansere jeg nogensinde har mødt – også vælger hun at gå i krig med BODYJAM. Jeg kan slet ikke få armene ned.

 

Så ja, en lækker maj måned, hvor vi heldigvis ikke er smeltet væk, som i er i DK. Vi har haft lækkert vejr – det betyder både overskyet og sol. En lækker blanding.

Jeg vil stoppe her og tage mig sammen til at skrive lidt mere i juni måned. For jeg har mange flere historier at byde ind med.

Mojn ♡

top 10 - maj edition

top 10 - maj edition

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie besøg på CLS og en bonus.