Hvad jeg aldrig vil glemme fra 2017!

På vej mod BODYJAM AIM.

Og hvad står AIM for, tænker du nok… AIM står for; Advanced Instructor Module.

Jeg har undervist BODYJAM i 6,5 år. Det er dét koncept der fik mig startet som instruktør. Kæmpe tak til Gitte og Thomas fra Fitness DK, Gl. Vardevej, for at give mig muligheden. August 2011 startede mit BODYJAM eventyr. Et eventyr jeg aldrig har fortrudt.

Først stod den på 3 dages uddannelse i København. Hvis jeg husker rigtigt var vi i Fitness DK Nygårdsvej. Over weekenden fik jeg basis uddannelsen. Her lærer vi de første 3 nøgle elementer af at undervise; koreografi, teknik og coaching. 3 nøgle elementer som skal mestres for at bestå sin basis uddannelse.

På uddannelsen blev der danset en masse, man får lov at undervise 2-3 gange og der bliver arbejdet en masse omkring nøgle elementerne. Der kommer et indblik ind til den måde master trainerne (dem som laver programmerne) og Les Mills har gjort deres tanker omkring konceptet.

Dette er bare starten på rejsen. Herfra kan du enten bestå din basis uddannelse og er herefter klar til at undervise eller blive pas pending. At du skal filme det track, sangen, som du underviste på uddannelsen, også sende den ind for at kunne bestå basis uddannelsen. Når dette er gjort skal du undervise og filme igen. Inden for de næste 2 måneder skal du så indsende en film med mindst 5 deltagere, hvor du underviser en hel time. Herefter får Les Mills, i mit tilfælde Les Mills Nordic, filmen. Den bliver sendt ud til en trainer, som evaluerer den. Hvis personen kan afkrydse alle 3 nøgle elementer, så er man bestået og får et certifikat på, at man er bestået. Og jeg lover dig, det er den BEDSTE mail at få!

Hvis du ikke består første gang, så er der 2 chancer mere.

Herefter skal man deltage på mindst 2 Kvartals Uddannelser om året. Det er her man afprøver den nye release for første gang; det nye program. Plus, man modtager informationer som enten er program specifikt eller mere generelt. Det giver en mulighed for at blive endnu dygtigere til at undervise.
Jeg elsker disse muligheder for at få den samme oplevelse som deltagerne. At prøve releasen for første gang. Der er noget magisk over at blive udfordret på ny hver 3. Måned.

Når man har undervist i noget tid kan den næste udfordring enten være at deltage i SUPERSTAR – en mulighed for at komme på scenen til Les Mills One Live og blive set af trainerne.
Det skal du gøre, hvis du har et brændende ønske om at komme videre og få ny feedback til at forbedre din undervisning. Når man deltager er der 1 chance. Et track til at vise hvad man kan. Medmindre du bliver udvalgt til at give et ekstra nummer, for at få chancen om guld billetten. Guld billetten giver adgang til SUPERSTAR konkurrencen dagen før One Live eventet. Så snart du er der, så er der en masse nye udfordringer og muligheder der udfolder sig.

Jeg har selv deltaget i SUPERSTAR konkurrencen 2 gange. Og jeg gør det gerne igen. Jeg er desværre aldrig kommet til anden runde, men bare vent!

 

Foto: Les Mills Nordic

Foto: Les Mills Nordic

Foto: Les Mills Nordic

Foto: Les Mills Nordic

Den anden mulighed for at udvikle sig er AIM uddannelsen. En weekend med en masse arbejde. Både på instruktør fronten, men også personligt. Jeg følte, da jeg var til min BODYFLOW AIM, at alt jeg kunne blev revet fra hinanden, for derefter stille og roligt sat sammen igen. Da jeg underviste igen mandag morgen, følte jeg, at jeg ikke kunne finde ud af at undervise længere. Men jeg tror at det føles sådan, når udviklingsprocessen er igang.

Igen arbejdes der med nøgle elementer. Der er 5 nøgle elementer i alt. På AIM tager vi fat i de sidste 2; connection og performance. Det der gør at ens undervisning bliver endnu bedre og spot on. At kunne skabe en time hvor alle forlader rummet med et ønske om endnu mere!

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at deltage i denne AIM. BODYJAM har en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg er klar til at lære endnu mere om at undervise, specielt i dette koncept! Længe ventet har denne uddannelse været for mange i Danmark. Så nu er det nu. Tiden er inde. Lad udfordringen begynde.

Status for forberedelse til uddannelsen:
Lige nu er der 19 dage til det går løs. Jeg har netop kørt første halvdel af BODYJAM 83 releasen, som er uddannelses materiale. Og jeg er vild med den! Den er udfordrende og nyskabende. På lørdag vil jeg kører den fulde release.

Updates to come.

Hasta luego. ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg aldrig vil glemme fra 2017!