En fredags hilsen.

Hjemme på eventyr.

Der er dømt ferie, eller noget lignende ferie. Det er sjældent jeg tager afsted uden en eller anden form for agenda med min tur hjem til det danske. Så denne gang starter eventyret allerede direkte fra Billund lufthavn med kurs direkte mod Århus. Helt klart også en af de byer i DK som er på min top 5.

Min skønne far og min søde ven Kevin er så søde at levere bil til lufthavnen, så jeg kan fortsætte mod Århus.

Første weekend blev brugt i selskab med fantastiske og engagerede mennesker på Les Mills TONE uddannelse. Jeg føler mig rigtigt heldig, da det er Tor der er trainer gennem weekenden.
Les Mills TONE er et af de nyeste koncepter fra Les Mills – og jeg er blevet plask forelsket i det. Musikken, bevægelserne, tankegangen omkring konceptet, det tiltaler mig meget. Det kan enten være et begynder program, når du skal i gang med at træne på hold. Men det kan bestemt også være en af de hårdeste workouts du nogensinde har prøvet, dette er helt op til dig.

Med elementer fra CXWORX, BODYCOMBAT, LM Barre, GRIT og BODYATTACK, så er der mere end rigeligt at gå i gang med. Jeg har selv afprøvet programmet på Club La Santa 2 gange, under kyndig vejledning af Tor. Hvis du før har prøvet BODYVIVE, så er dette koncept en fornyelse, jeg vil klart kalde det en opgradering.

Men anyway – hvis du aldrig har prøvet Les Mills TONE, så er det med at komme i gang. Du bliver overrasket over hvor meget du får ud af det, og hvor du på samme tid bliver udfordret i dine bevægelsesmønstre. Timen er for ALLE, ingen undtagelse.

En anden fed detalje er musikken. Musik er et vigtigt element. Det har en superkraft, som kan ændre udfaldet af din træning. Hvis du aldrig har lagt mærke til det før, så giv det et skyd. Musik kan manipulere din træning og din tilgang til det. Det kan give dig en bestemt følelse. Det er derfor valget af musik altid skal passe til det du ønsker at få ud af det du laver. F.eks. når jeg skal koncentrere mig har jeg brug for lav musik, gerne klassisk eller noget der giver en én god følelse. Swing, jazz, soul, langsom pop og helst aldrig dansk musik. Hvorimod en workout skal indeholde musik som jeg kan synge med på, motivere mig og holde mig igang. Få mig til at tænke på alt andet end det “smerte helvede” jeg er i, i netop det øjeblik.

Prøv at overvej det næste gang du er til en træning, eller bare har gang i noget derhjemme.

Musik er bestemt også en af de ting som gør, at jeg elsker at arbejde med koncepterne fra Les Mills. Der er en tanke bag hvert enkelt track/nummer. Intet er tilfældigt og ALT er afprøvet og justeret til mindste detalje.

 

SUPERSTAR

Denne weekends projekt er en tur til Stockholm for Les Mills SUPERSTAR. En konkurrence for instruktører, hvor vi gennem en ansøgning eller de uddannelser vi forhen har taget, bliver udvalgt til at stille op. Vi får højest 1 track på maksimalt 4 minutter til at vise hvad vi kan. Der sidder 3 dommere og giver feedback og udvælger dem, som skal have ’the golden ticket’. Den gyldne billet giver dig en plads i dagens finale. I finalen skal man igen performe det bedste man har lært. Det er vigtigt at få det hele til at sidde i skabet og skabe magi.

Hvis du her klarer dig gennem, giver det dig en plads i finalen til Les Mills LIVE eventet i Stockholm, Globen. Det er selvfølgelig drømmen!

Og hvem ved hvad der så sker?

 

Les Mills LIVE.

Derefter står den på en uge i Stockholm, hvor jeg har fornøjelsen af at arbejde hårdt og nyde livet sammen med Kristin, før den står på Les Mills LIVE eventet.

Forestil dig et kæmpe spillested, lidt ala parken, som er fyldt med god energi, folk der elsker holdtræning, fælleskab, konkurrence, musik og Les Mills. Som en kæmpe koncert, nærmest festival stemning, for en hel dag! Jeg ELSKER DET! Det er så meget større end en selv. Og det giver mening. Jeg har fået så mange nye venskaber gennem min passion for træning og muligheden for at hjælpe andre. Det har ændret mit liv fuldstændigt og sendt mig på rette vej.

Jeg er TAKNEMLIG. Intet mindre.

 

Les Mills TONE crew.

Jeg er igang med en fantastisk ferie.
Både arbejdsmæssigt, men bestemt også gennem kærlige relationer, sammenhold og savnede mennesker. + Street Food Esbjerg skal da lige besøges, samt et par andre favorit steder.

Mad, træning og fællesskab – jeg glæder mig!

One Tribe

 

Ps. Jeg bestod LES MILLS TONE, og jeg er SÅ forelsket i programmet. Det er SÅ lækkert, udfordrende, smukt, passioneret og ALLE er vilde med det. Hvis du kommer det forbi, så gør dig selv tjenesten at deltage.

4 kommentarer

  • anene@esbjergkommune.dk

    Hey hvornår skal det ske om du går videre til grobe 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laekkerbuks

      Det blev desværre ikke denne gang. Så jeg tager bare med for at heppe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edith Hansen

    Held og lykke med projektet og god ferie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fredags hilsen.