Top 10 - juni edition.

En fredags hilsen.

 

Øh hej. Hej igen.

Jeg har endnu engang formået at være fraværende.
Det er egentligt ikke fordi det var meningen. For der sker så meget jeg gerne vil dele med dig, for måske du oplever det samme. Måske du bare kan lide at følge med – måske du kan lide at snage. Alt er (næsten) tilladt når det er online. Så hvad end du kigger med for – you are so welcome!

Som sommeren kommer og går lidt hernede, så har min kontinuerlighed også svinget meget. I’m a ‘in the mood’ kind of girl.
De eneste ting her i livet, som for mig er kontinuerligt, er mit arbejde som instruktør og for dem jeg elsker. Meget andet har det med fint at danse rundt i alle retninger …

Jeg har oplevet mange ting siden sidst. Jeg har skrevet et par indlæg og følt rigtigt mange forskellige følelser gennem den sidste måned. Jeg følger Nelle Noell på Instagram, og hun forklarer ofte hvordan planeterne, energierne og verdens betydning for mig, som menneske.
Jeg har ikke delt mere, fordi jeg ikke har været helt tilfreds… Jeg har både skrevet om vrede, for hold nu op det har været en stor følelse gennem juli måned. Jeg har skrevet om dengang jeg var helt nede i kulkælderen. Men også om motivation, som jeg for efterhånden længe siden har lovet en at skrive om. Men jeg har bare ikke været helt tilfreds.
Min familie har været på besøg, jeg har arbejdet med intelligent cycling, fulgt med ved ‘Hej Søster’ og meget mere. Mange flere følelser og snakke, som skal bundfælde.

Så jeg vil gøre dette kort og sige – jeg har ikke glemt dig!
Jeg har bare været voksen nok til at vælge mellem mine projektor. Jeg prøver at føle mig lidt voksen.

 

27 år.

Jeg har også skrevet om at blive 27 lige om lidt … Så forsvandt panikken lidt igen, samt følelsen af øjeblikket og tankerne drev lidt væk. Men jeg kan heldigvis ikke komme udenom min 27 års fødselsdag. Jeg tror det handler meget om at accepterer de valg man har truffet gennem livet, hvor man er lige i øjeblikket og hvor man drømmer om at tage hen.
De fleste jeg kender har hus eller ejerlejlighed, hund, børn, rigtige voksen job (jeg har også et, by the way) og alle de ting. Vores samfund er bygget til den slags. Så når jeg vælger en masse omveje, eller lad os kalde dem anderledes eventyr. Så er alder en kærlig reminder om, hvor andre er lige nu.

For JA, jeg drømmer om børn, en ring på min finger – både for de mange fantastiske fester, men også for fejring af kærlighed, jeg elsker kærlighed! – og en fast bopæl. Jeg er ikke i tvivl om at det nok skal ske, og jeg starter nok med hunden, når jeg er sikker på at livet tillader et godt liv for en hund. For hundens vilkår kommer før mine drømme om en hund. Men 27 er bare et tal, som snart er 30. Som så om laaaang tid er 40. Og puf, så røg den anden del af ens ungdom.

Men jeg glæder mig også!
For jeg har det godt. Jeg har kærlighed, gode venner, eventyr forude og uendeligt mange gode minder i bagagen. Jeg lærer noget nyt om mig selv hele tiden, for jeg stopper ikke min udvikling, jeg hungrer efter ny viden.
Jeg får nedture, opture og neutrale ture.

JEG LEVER & TROR PÅ FREMTIDEN.

Så lad mig idag runde af med dette citat fra Alice I Eventyrland. Så kan du tænke lidt over det.

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.

With love ♡

 

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - juni edition.