Jeg er på en MISSION.

Magi i Stockholm.

I am here to serve.

Forget everything you think you know about yoga.

 

Jeg har simpelthen haft den mest fantastiske dag her i Stockholm. Tirsdag har været alt hvad jeg kun har kunne drømme om, når jeg er på ferie. Tirsdag var en KÆMPE oplevelse.

I starten af min ferie har jeg følt mig lidt i limbo, fordi der er planer, men der er ikke noget på plads. Derfor føler jeg mig lidt i limbo. MEN jeg har også et 200% åbent sind om hvad der skal ske i fremtiden. Jeg er ikke fanget i noget, selvom spørgsmålet altid er; Hvad skal du med dit liv?

Og ærligt. Lige nu ved jeg kun måske hvad jeg skal.

Så tirsdag havde jeg karma og god energi på min side. Det kommer ofte med en åben indstilling, og når jeg er tilstede hvor jeg er i øjeblikket! For jeg NYDER at bruge min tid i Stockholm med Kristin, Lina og alt hvad livet tilbyder.

Så tirsdag oplevede jeg noget, jeg slet ikke havde forventet. Jeg ved ikke om du har hørt om ’me convention’ i Stockholm eller om en af verdens top influencers, Adriene. Men men men, hende skal du høre om nu.

 

Find what feels good.

Adriene er en af mine favoritter. Hun er sjov, kærlig, inspirerende, spændende, klog, sammenhold, community, autentisk, og frem for alt – menneskelig.

Hun har lavet et stort yoga community igennem sociale medier, men er så meget tilstede og nede på jorden. Hvis du søger ’Yoga with Adriene’ på youtube, så finder du en pige fra Austin, Texas, som på en legende måde, guider dig gennem yoga for enhver følelse du er kan være i. Jeg har fulgt hende meget og lavet en okay del af hendes yoga. Og tirsdag LAVEDE JEG YOGA MED HENDE!!!

 

Karma

Jeg vidste ikke helt om jeg skulle have en billet, men efter at jeg havde lavet BODYPUMP ved Kristin på SATS Stureplan, så tog jeg gåturen mod central stationen og Kulturhuset, midt Stockholm. I Kulturhusets foyer mødte jeg andre med yoga måtter. Jeg hægtede mig på dem og fandt op på 3 sal. Jeg havde ikke booket en billet …

Jeg stod i døren og prøvede at skrive mig op. Men det virkede selvfølgelig ikke. Dem som stod med listerne sagde, at de nok godt kunne klemme mig ind, så jeg blev stående.

Og ud af det blå, efter max 3 min, er der en som dukker op med 2 billetter, men hun var alene. Så de var så søde at give mig billetten. THANK GOD, eller hvem der nu er derude for det. Eller bare den person der valgte at blive væk og give mig denne gave. For truly, det var hvad det var.

Karmaen startede allerede mandag. Jeg havde besluttet mig for at åbne nogle af de mails jeg havde liggende. Især nogle af de inspirerende nyhedsbreve, som man ikke altid er klar til at åbne, fordi de er noget ud over det normale.

Jeg åbnede ’Birthday Month. Let’s Party!’ og så et PPS. Aller sidst, at hun var på vej mod Stockholm og me Convention. Hurtig research og jeg opdagede at hendes community yoga var gratis og tæt på. Det her blev jeg NØD til at deltage på. Det er lige hvad mit hjerte, hoved og krop trængte til.

Så, så snart jeg fandt ud af at jeg havde fået en plads på 4 række, på min rejse yogamåtte. Så sang mit hjerte. Så lykkelig. Så magisk.

”I am here to serve”

Hun er magisk. Vi var alle magiske i samme rum med tid til at fokusere på os selv og være i nu’et. At være tilstede lige nu og her, som er så svært i disse dage. Der er altid SÅ meget vi skal nå, så meget vi skal være, vi skal lære, andre forventer og listen fortsætter. Eller det tror vi i hvert fald.

& jeg siger det lige igen. Hun var magisk! Det var magisk!

Jeg fik en dejlig og vildt inspirerende ny veninde til venstre for mig. Åben og ærlig, og med lyst til at snakke. At åbne op og dele. Som hele oplevelsen var. Åben og ærlig. Autentisk er et ord jeg er vild med at bruge lige nu – så dette fortjener denne oplevelse.

Musikken, flowet, yogaen, læringen, hendes personlighed.
At følge sin egen rytme. At være den man er. Menneskelig.

Jeg ville ønske at jeg kunne have delt det med dig. Det kan jeg lidt, men ikke alligevel.
Hvis du nogensinde støder på hende, tænk ikke over det, men kom afsted!!!
Du vil ikke fortryde det. Eller måske start med at finde hende på youtube.

 

Med det ene kommer det andet.

Jeg har altid været åben for anderledes. For at det ikke skal være på den traditionelle måde.

Jeg har mine arme og hjerte vidt åbne for de fleste ting. Så jeg havde booket en tid ved Leif. Leif er en healer og så meget andet. Han er en langhåret, sjov ældre herre, som kan fortælle dig mange ting, bare ud fra din energi og krop. Hvad du viser, og ikke viser. Han ser det hele og taler lidt i gåder.

Så når man giver sig selv til at tænke over det sagte, så giver alt han siger mening på mange måder – alt kan fortolkes. Det giver dig tid til at tænke og måske overveje hvad han snakkede om, som han nu har hjulpet dig med.

Energi er mange ting i denne verden. Energi smitter eller giver afstand. Energi er alt og intet.

Behandlingen har gjort at jeg kan trække vejret bedre end nogensinde, dybt. Min bevægelighed igennem hele kroppen er foruroligende god og min nakke er fri. Jeg føler næsten at mit hoved kunne falde af hvis det havde lyst. Det har også taget lidt tid at genfinde min krop efter behandlingen. Og selvom det er det, var det dét hele værd.

 

2 ting jeg har tænkt videre over.

Som altid vil jeg være ærlig over for dig. For med ærlighed kommer man længst, selvom det ikke altid er nemt. Men jeg føler at jeg er så modig og at vi efterhånden kender hinanden bedre. Eller at du kender mig lidt bedre. So here I go.

 

Den første; han spurgte om jeg havde hoppet meget som barn. Eller måske sagde han ung?. Det svenske er jeg ærligt ikke den skarpeste i. Men mens han pressede på en del af min lumbale del af ryggen. På samme tid trykkede han på min mave og sagde at det var her min sexlyst kom fra – noget i den dur. Det tog et par tryk, også var det helet.
Jeg har i de seneste mange år haft problemer med min nedre del af ryggen.
Dette sætter også tanker i gang da jeg snakker med Kristin. For der ligger altid mere under end hvad han åbenlyst siger. For ja, jeg har danset meget og hoppet rundt, været en aktiv pige. Men når vi har snakket om det, så har jeg også hoppet rundt for at finde mig selv. For at blive okay med bare at være mig. Både med min energi, men også med at være anderledes.

I vores verden i dag er sex også en stor del af det hele. Igen min personlige energi, som stadig fylder meget. Tiltrækning, nærhed og ikke mindst sex, betyder bare meget i et forhold. Connection og energi. At være sårbar og ærlig. At være menneske.

Den næste; at jeg var en lille pige i en stor krop.
Jeg har endnu ikke kunne fortolke den, eller måske ikke være ærlig omkring mine tanker. Men hvis du har nogen som helst ide, del endelig.

 

Inspiration.

Så alt i alt en svævende dag med store oplevelser, rejser, åbenbaringer og bevægelse. Jeg er taknemlig for at være. At opleve. At lære.

At være i stand til at følge min egen rytme, uden at føle mig mere fanget end af mine egne restriktioner.

Vi er så meget mere end vi tror.

 

Tak! ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er på en MISSION.