365 dage på Club La Santa.

Top 10 – juni edition.

Foto: LightBurn Photo aka. Kirill

 

De 10 bedste for juni kommer her.

Tiden går så hurtigt, og jeg har nu arbejdet hernede i 1 år! Whaaaat … Læs med her.

Der er sket nogle ret lækre ting i juni. Der er selvfølgelig også sket nogle ret nitten ting. Men jeg tror, personligt, at jeg bare har brug for at fokusere på det gode. For i går var en rigtigt DÅRLIG dag! En af de dage hvor jeg bare har lyst til at skrige mine lunger ud i frustration. Især da dagen før var jeg helt ekstatisk!

 

Så de 10 gode:

  1. LES MILLS QUARTERLY her på CLS, med alle de spanske fra de Canariske øer, og selvfølgelig også med mine kollegaer. Hold nu op en fest. Jeg fik både 2 gange BODYJAM, min egen time og deres. Og OMG den nye release kan få mig til at græde af glæde. Jeg knus-elsker QUARTERLIES. Det gav mig så meget frihed, bare at kunne få lov til at danse. Men også at prøve den nye BODYATTACK og BODYBALANCE/FLOW. En stor gave. Og nu med nye venner fra de omkringlæggende øer.
  2. Casper W. Som tidligere har arbejdet hernede, var igen på ferie besøg. Det er skønt når dem jeg har brugt meget tid med, kommer på besøg igen. Det er det skønne ved venner.
    + når gæster kommer tilbage, uden nødvendigvis helt at kunne huske dem, men at vi bare uden videre falder godt i snak igen. Der er en vis magi over stedet hernede.
  3. Jeg har været så heldig at Kirill havde tid til at komme forbi min BODYJAM time og tage billeder. Kirill er en af vores cykelmekanikere i Green Teamet, og en stjerne god fotograf! Så det var en ære at han havde tid og lyst. Og jeg er ret stolt og glad for billederne.
  4. LÆNGE VENTET SAMTALE med de bedste piger hjemmefra. Annette og Elisa! I er så fantastiske og jeg savner jeg begge kolo-enormt. Det er dejligt at have lidt tid til at snakke om alt og intet. Der er mange hjemmefra, som jeg sjældent rigtigt får snakket med – jeg er ikke god til at tage telefonen og ringe … jeg er mere til at skrive. Men når det så sker, så er det magisk og længe ventet. Tak for jer.
  5. Brunch/Drinks/Strandtur med Emilie og Kasper til den anden side af øen. Det er luksus at kunne bruge sin fridag på den måde. Snakke, bade, tage skøre billeder og sove, mens verden bare suser forbi og det rigtigt kan være weekend. Jeg kommer til at savne Emilie SÅ meget. Hun tager snart hjem til nye eventyr. Men det snakker vi ikke om – ikke rigtigt.
  6. Hyggen ved at se VM, og den stemning der er hernede. At se Danmark klare sig ret okay og at alt er helt uventet. Året hvor nogle af de største falder. Det gør fodbold lige det ekstra spændende!!
  7. Jeg er så glad og taknemlig, for jeg har undervist mine første YOGA timer, nogensinde. Jeg er så ydmyg omkring det og den feedback jeg har fået. Det er en vild udfordring og jeg ved hvor jeg gerne vil udfordres i fremtiden. Det handler om mere yoga. Tak tak tak.
  8. STAFF PARTY – sikke en fest. Vi holdte bryllup, uden at vide hvem der skulle giftes. Men nogle skulle. Jeg havde fået rollen som Faith; den mere spirituelle gæst. En tema fest med utrolig meget passion fra alle sider. Med taler, familie dyder og den fulde onkel. Alt hvad der skal til, til et bryllup. Hvis du nogensinde mangler ideer til en fest, så hold et bryllup.
  9. Solen og varmen er tilbage 100%. Jeg bliver solbrændt som aldrig før, og det sker næsten aldrig! Jeg har den bedste solcream, som jeg nok bare for dårlig til at smøre på flere gange. Vanen skal tilbage. Men hey – jeg er bare lækker brun!
  10. Jeg har fået vildt mange massager og banket min hånd i bordet, hvis man kan sige det sådan. Et resultat af de mange massager. Hold nu op der er MANGE dygtige mennesker hernede, som jeg med glæde lægger min krop i deres hænder. Hver på deres unikke måde. Min krop har virkelig haft brug for opmærksomhed. En af de bedste måder at passe på sig selv.

 

Foto: LightBurn Photo. Faith.

 

Så alt i alt ret mange gode lyspunkter denne måned. Især efter jeg sidste måned var ret presset. En måned hvor tid til at slappe af og se film og serier, samt at være i godt selskab – uden at det bliver for meget – har været det hele værd.

Hvad der tit går op for mig, når jeg hele tiden lærer nyt og udvikler mig. Så bliver livet både mere spændende, udfordrende, urimeligt, lækkert og forunderligt. På baggrund af det ændrer jeg også den måde jeg træffer beslutninger på, og hvad der er vigtigt.

 

Som jeg sluttede mit sidste blog indlæg, så vil jeg lige understrege det en ekstra gang.

 

For størst af alt er kærlighed ♡

 

 

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

365 dage på Club La Santa.