Søvn, en lørdag og tilbageblik.

Top 10 – april edition.

top 10 - april edition

April har været en dejlig måned. Den har ærligt talt bare fløjet forbi. Men det betyder bestemt ikke, at der ikke er sket nogle ting, som er værd at kaste et blik tilbage på.

Så uden de store forord.

Her er de 10 bedste ting fra april måned

  1. FIBO messe i Köln. Jeg fik lov til at snakke med en masse spændende mennesker, udforske FIBO messen og undervise 2 timer – The Rush og The Journey – for Intelligent Cycling. Det at være i et kæmpe stort og skørt cirkus, som fitness industrien gør det bedst, det var en ret vild oplevelse. Med alt fra kæmpe muskel mænd, til et lydmekka og videre til forfærdeligt mange, som er vilde med at hoppe på trampolin. Det var en fed oplevelse!
  2. Mit lille hurtige visit til Bergamo og den gamle by. Læs mere her.
  3. Volcano Triathlon her på Club La Santa. Alt fra stemningen på pladsen, de mange frivillige, oprydning med Boris & team, samt festen om aftenen. De fleste af os kan dog ikke huske alt for meget. Det var en fed dag! & mere behøver jeg vist ikke at sige.
  4. Dejligt besøg hjemmefra af 3 skønne kvinder, som jeg har trænet med og undervist i Fitness DK i Esbjerg. Vi tog den dejligste tur ud på vulkan vandring og brugte en masse dejlige timer, hvor jeg hundsede rundt med dem. Jeg elsker besøg hjemmefra. Især når de havde en skøn ferie hernede og delte deres fantastiske, positive og sprudlende humør!
  5. Solen er endelig tilbage, sådan rigtigt. Det er mere og mere sjældent at vejret viser sig fra sin meget våde side. Så HURRA for sol og varme, og flere timer ved poolen.
  6. Green Team pigerne var på vores månedlige tur, med vores ladies club. Hver måned står to af pigerne for en tur eller oplevelse, som højest må koste 20€ pr. person. Denne gang blev det en tur til Lanzarotes Escape Room. Som ordet siger, så gælder det om at man som team, på under 60 minutter, skal forsøge at komme ud af rummet via de ledetråde som bliver givet undervejs. Vores rum var zombie rummet. Og skal vi ikke bare lige sige at vi blev lidt bange. Men det er noget jeg helt sikkert skal prøve igen!! Har du nogen sinde prøvet et Escape room? Hvis ja, hvor?
  7. JEG ER BLEVET CERTIFICERET GUS MESTER!! Dvs. at jeg er blevet uddannet i at lave sauna gus med dufte/aroma, som er ret sundt for kroppen. Dermed er jeg også blevet en del af wellness teamet. Bare en smule. Det gør mig rigtigt glad, da de er super dygtige og fantastiske mennesker. Jeg kan slet ikke vente til jeg kommer ordentligt i gang.
  8. Jeg gennemførte min første bog i mit projekt ’læs 12 bøger på 12 måneder’. Det er en af mine intentioner for dette år, som du kan læse mere om det her. Jeg er begyndt at bruge Storytel, for jeg har erkendt at engelske bøger og min måde at lære på, gør at jeg ofte falder i søvn når jeg læser. Derfor er det meget bedre med lydbøger og skrive notater. Jeg kan varmt anbefale Simon Minek ”Start with WHY”. Mere om den senere.
  9. Jeg prøver virkelig at gøre en indsats for at lave mere hjemmelavet mad. For helt ærligt, jeg ved ikke hvor mine penge bliver af? De forsvinder ned i et sort hul. Men med et glas vino i hånden og en podcast/musik/lydbog i baggrunden. Så kan det ikke gå helt galt. & indtil videre er der fremskridt på den front.
  10. Det er sjældent at jeg bliver gode veninder med piger omkring teenager alderen. Men jeg har været så heldig at få en, skal vi ikke bare kalde det insta-buddies, da der ikke er så meget breve tilstede til at kunne kalde det pennevenner. Men vi er blevet veninder. Hun er intelligent og har passion for fremtiden, skolen og alle hendes sports aktiviteter, som hun er utroligt dygtigt til. Jeg ved slet ikke hvor hun får al den energi fra. Men det er et venskab som jeg sætter utroligt meget pris på. For venskaber kommer i alle størrelser og aldre. Og jeg ville aldrig være foruden!

 

top 10 - april edition

Escape Room tur.

Escape Room tur.

FIBO

FIBO

Sauna gus

Sauna gus

Vulkan tur.

Vulkan tur.

 

Så det er lidt gode historier fra min april måned.

Der er dog en dårlig, semi uheldig historie fra april. Min skønne mor har haft fødselsdag, men min bror og jeg har endnu ikke præsteret at give hende en gave denne gang. Men mon ikke vi finder på noget, mens hun er hernede på ferie fra på fredag. Det håber jeg helt bestemt at vi kan nosse os sammen til.

Vi får se.

 

Ciao for now. ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn, en lørdag og tilbageblik.