Jeg havde ikke lyst …

Hej april, her kommer jeg!

 

April måned kom med frostgrader fra morgenen, men er egentligt blevet en ret pæn dag!

April måned er for mig allerede en positiv måned. Min mandag har været god for mig. Jeg har sovet længe, lavet aftaler, set forfærdeligt meget Gossip Girl, efter at have udslettet How I Meet Your Mother endnu en gang. BODYATTACK i Fit&Sund, en lille hjemmelavet kombucha sjus ved mine bedsteforældre og det smukke vejr.

Men der er mere på dagsordenen i denne måned, og jeg kan ikke vente.

Aprils highlights.

Vi skal en tur til København for at se MICHELLE OBAMA i Parken. What det biver fedt! En tur med min bedstemor, mor og kusine Marie. Jeg er startet på at læse hendes bog, og har altid synes hun var mega badass. Så kan slet ikke vente til denne store begivenhed.

Kasper kommer HJEM til mig for good. Det er helt klart favoritten af ALT der sker. Så vi er klar til at flytte i lejlighed, sammen, her i Esbjerg. Se dét har jeg ventet på i lang tid, at han af egen fri vilje ville sige op og flytte sammen med mig. Langdistance er hårdt, men tvungen flytteri ville være endnu værre!

Der er familie PÅSKE FROKOST. Et af familiens højdepunkter på min mors side. Det betyder æggejagt i haven, quizzer om, hvorfor vi holder påske – som vi af en eller anden grund aldrig kan huske svarene på. Spil og en eller anden som har tømmermænd og sover på sofaen. I år bliver det ikke mig. Jeg har taget mine turer. Og en gåtur ved vesterhavet.

Jeg får faste timer på holdplanen i Fit&Sund Hjerting. Det starter med BODYPUMP om onsdagen 17.30 og når min skønne partner in BODYATTACK crime går på barsel, så overtager jeg hendes BODYATTACK time om mandagen. Og det er bare starten.

Jeg har lavet en masse aftaler med mennesker, som jeg i lang tid har sagt at vi skulle mødes for en date, men aldrig har gjort noget ved. NU er tiden kommet. Jeg har aldrig været god til det. Men hvis jeg ikke ændrer noget ændres intet. Jeg er virkelig heldig at have så mange inspirerende og fantastiske mennesker omkring mig. Let’s get in touch!

Jeg søger supplerende arbejde, så jeg kan få lidt penge på kontoen, selvom jeg nyder dette driver liv. Det var virkelig tiltrængt og givende. Men for ikke på et tidspunkt at stresse over penge, som jeg ALTID har gjort, men ikke rigtigt har manglet, så er det i gang. Jeg har ikke de største kriterier for min jobsøgning, det skal bare være deltid og gode forhold.

 

Biografture, 30 års fødselsdag, fejring af frihed og kærlighed

April, I’m ready for you.

 

Happiness is someone you love, remembering something important to you. Komal Kapoor ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde ikke lyst …