Top 10 - februar edition.

Er du okay?

Er du okay?

Okay. Nu er det nu.

Jeg har været så ydmyg over alt den positive feedback af mig indlæg ’Skal vi snave’, at jeg har haft svært ved at skrive et nyt. Eller jeg prøver. Jeg prøver virkeligt. Men der er jo lidt et pres, for at det skal være på højde med det andet indlæg. Som du i øvrigt kan læse her.

Men det er jo ikke en konkurrence – ligesom yoga heller ikke er en konkurrence. Nogle dage er bare bedre end andre. Og det er helt okay! For hvorfor skulle det ikke være det?

Det er noget jeg tit spørger mig selv om. Er det ikke okay at have en dårlig dag?

Mit svar har ændret sig lidt gennem tiden. Jeg vil gerne have at svaret er ’JA sku da’. Men nogle gange er det bare nej. Fordi det fylder så forfærdeligt meget at føle. At sætte ord på det der kan være svært og hårdt at sætte ord på. At være ked af det tager hårdt på kræfterne, og at være nede i et sort hul er endnu værre.
Men en dårlig dag behøver dog ikke være så grå. Nogle dage kan det være en skod kommentar, som vælter dagen, eller at det forkerte ben er kommet ud af sengen. Det tror jeg vi alle kender.

På godt jysk er det bare træls. En træls, træls lang dag i mut vejr. For hey, vejret kan vi ALTID snakke om. Både når det er for koldt, for vådt, for varmt og for godt. Jeg vil nok mene at vi gerne vil ændre på noget, som vi ikke har større indflydelse på, end hvordan vi behandler miljøet og naturen. For jeg tror da nok lige at verden har en dårlig dag ret tit, når den opdager at så mange mennesker er ligeglade.
Men det er også en måde at tage stilling og tilsidesætte sine følelser og sit ansvar. At være foruden en holdning. Eller måske bare lade være med at gøre noget …

Okay. Den kom med en lige højre. Det jeg nok gerne vil sige er, tænk dig om. Lad nu være med at smide dit affald alle andre steder end i naturen. Vi er så privilegerede at der er skraldespande, næsten over alt!

Men tilbage til emnet.

Foto: Johnny Østergaard Pedersen

Foto: Johnny Østergaard Pedersen

Kærlighed og passion.
En af mine intentioner i år er at sige okay, du føler det her og det er helt okay. For jeg vil ikke være bange for at føle. At græde, grine, glædes, være pisse sur, tilgive og elske. Jeg vil gerne være lige den jeg er, med alt hvad jeg indeholder og ikke bare skære det væk, som ikke lige passer ind.

At være hjemme i DK med alle dem jeg holder af, med dem jeg savner. At indse hvad jeg selv har præsteret for at være der hvor jeg er i dag. Det har virkeligt åbnet mine øjne for, hvad forandring kan gøre. Hvad det kan gøre at sætte sig selv først, arbejde på sig selv for sig selv – for derefter at se verden i et lidt anderledes perspektiv, til gavn for både mig, men også andre.

Mens jeg skriver dette, giver det tårer i øjnene. Ikke fordi jeg er ked af det, men fordi det fylder så meget for mig at føle den glæde og stolthed. Men også hvad jeg har ladet mig selv gå glip af. At have lov til at være ovenud glad!

Jeg var til BE LOUD i Hermans, Aarhus, i weekenden. En weekend spækket med passionerede og fantastiske mennesker, som brænder for Les Mills og alt hvad det indeholder. Træning, sammenhold, fest, at komme ud af comfort zonen og drømme om mere. Drømme om at ændre ikke mindst vores eget liv, men også andres.

Jeg fik æren af endelig at være med på BODYJAM på scenen, som jeg har drømt om siden jeg startede. Jeg har før haft æren af at være en del af crewet på scenen til BODYFLOW og SH’BAM. Som skygge, men også som instruktør med mikrofon. Men specielt denne oplevelse var stor. Naja Klærke, som er et fantastisk og varmt menneske, og som er pisse dygtig til det hun gør. Dette var hendes sidste kvartals uddannelse, som JAMMER. Hun stopper som trainer i BODYJAM, men fortsætter heldigvis med SH’BAM og Les Mills Barre. At være med til hendes sidste kvartal, sammen med 3 andre fantastiske kvinder, det betyder rigtigt meget – og TAK er næsten et alt for lille ord. Men tak er også det rigtige.

Dette event er spækket med glæde, hårdt arbejde og god stemning. Det fik mig til at føle, at det jeg gør er vigtigt og at jeg er det helt rigtige sted. Jeg har fundet mit why. Hvorfor jeg gør det jeg gør. Og en simpel grund er; JEG ELSKER DET!! Jeg kan ikke lade være. Det er mit drømmejob.

Alle disse følelser, på en fantastisk dag, med inspirerende superstars. At være hjemme i Danmark med mennesker jeg virkelig elsker og savner. Det gjorde noget helt specielt ved min oplevelse af dagens sidste time. BODYFLOW med Tor Andersen og team. Og Tor betyder noget helt specielt. Han er en helt unik person, som jeg ser uendeligt meget op til og lærer SÅ meget af, selv når han ikke siger noget.

Når følelser hober sig op, så har man brug for at give slip og nyde øjeblikket. Og det skete. Jeg har aldrig grædt mig gennem en time – med taknemlighed. Men hvor var det befriende. Det var rart. Og det var smukt. At stå som en del af noget større. En del af min tribe. At være ligesom jeg er, blive guidet gennem en fantastisk time med flow, styrke, sårbarhed. Guidet af Tor med den blødeste fløjels stemme og hans ’sejt’, som han sikkert ikke selv lægger mærke til.

Er jeg okay?
Ja, for det meste. Det er noget af en rejse, specielt når jeg kommer tilbage på ferie. Det går virkeligt op for mig, hvor meget jeg holder af de utroligt smukke personer jeg har omkring mig “hjemme”. Men også på Lanzarote. Jeg er utroligt taknemlig for alt jeg har og alle de muligheder der skabes, hele tiden. Det giver blod på tanden. Både til at prøve nyt, men også til at komme tilbage til basen.

er du okay?

Lige nu, lige her.
Så mit budskab, til dig og til mig er: Lev i nuet! Tag det hele med. Også det dårlige, men hold rigtigt godt fast til det gode og lad være med at give slip. Gør det du ELSKER og vær passioneret og kærlig.

At føle er en styrke.
At være ærlig for sig selv, er en begyndelse.
At erkende er at sejre.
At dele er en erkendelse af, at det er okay at spørge om hjælp, at være bange men også at være klar til at forandre og skabe.

Tak ♡

Foto: Johnny Østergaard Pedersen.

Foto: Johnny Østergaard Pedersen.

4 kommentarer

  • Gitte

    Hold da op hvor flot skrevet❤️Fik selv tåre i øjne da jeg læste din flotte indlæg ❤️❤️
    Du er sådan en dejlig glad varm skøn pige Henriette som jeg ønsker alt det bedste for😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laekkerbuks

      Årh hvor er du skøn, fantastiske du!
      Jeg ønsker også alt det bedste for dig! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Them Kjær Jensen

    Søde Henriette 💫
    Dit indlæg indeholder et væld af livsbekræftende, stærke og hjertevarme budskaber, der i helt særlig grad rør mit hjerte. Du skriver med ærlighed, kærlighed og stor indsigt til livet, der er under konstant forandring. Du skriver blandt andet om vigtigheden af at være til stede i “nuet”, at vi skal tage livet i sin helhed, men holde godt fast i det gode og ikke give slip, at vi skal gøre det vi elsker og stå ved os selv som en del af noget større.
    Livet er ikke konkurrence, at leve er en gave. Jeg tager dine ord med mig!
    💫 TAK 💫

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laekkerbuks

      Tusind tak for dine flotte ord Them. Jeg ved at du selv ånder og lever for at være tilstede og gøre dit bedste! Du inspirere mig meget og jeg er taknemlig for din ros. TAK ♡

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - februar edition.