#02 i den positive ånd.

#03 tingene begynder at ske.

Jeg har det endelig bedre! YES!
Det betyder overskud til at læse lidt mere fornuftige ting, bedre vejrtrækning og mindre forstoppelse i næsen. Snot er en vild konkurrent til at trække vejret gennem næsen! Men det tænker jeg du har oplevet.
Men jeg havde også den værste aften i går, da jeg skulle falde i søvn.
Totalt overophedet af bekæmpning af sygdom, min yoni (det kvindelige kønsorgan) var overfølsom, jeg har stadig min måneblødning og jeg fik igen min cup i. Det gjorde herre nas, da jeg havde de vildeste menstruations kramper oveni. Det gjorde at jeg slet ikke kunne være i mig selv.
Heldigvis gad K godt at hente en ekstra pude, så jeg kunne ligge i fosterstilling med puden mellem benene. Det virker heldigvis altid til mine mavesmerter.

Det skal ofte blive svært, før det bliver godt.
Det er ikke helt 110% godt, men jeg er på vej. Det betyder også overskud på kontoen.

 

Trænings videoer …

er på vej. Både på min Instagram @laekkerbuks og på min Facebook Movements by Laekkerbuks.
Jeg bøvler dog lidt med IGTV lige pt. Når jeg var sikker på at overførslen ville lykkes, så ødelægger den det. Men jeg har en 20 minutters yoga video, med en 5 minutters meditation i starten. Derefter lidt bevægelse og 2 gode og kærlige stræk i slutningen.

Jeg kunne snildt have lavet sessionen en time lang, men jeg prøver at begrænse mig til en start. Jeg vil jo gerne lige vide, om det er her jeg skal bruge mine superkræfter – eller om de er bedre brugt et andet sted.
Så prøv den gerne af og lad mig vide hvad du kunne tænke dig. Træning og bevægelse er noget af det jeg ELSKER at nørde!! Og undervise. Det er mit hjertebarn, en stor del af det som definerer mig og min historie. Jeg ved simpelthen ikke hvor jeg ellers skulle finde lige netop den glæde, som bevægelse skaber.

 

Solen skinner …

og der var helt vindstille imorges. Det er så magisk at det igen er smukt, solrigt og lækkert at vågne op, det sidste stykke tid. Det ved jeg at der er mange, som har manglet. Det giver sådan en skøn og positiv start på dagen. At alt nok skal gå! Fordi det kommer det også til.
Det bliver vi alle nød til at stole og tro på.
Det koster for mange kræfter at lade være med.

 

Jeg håber inderligt at du har lyst til at prøve min første yoga session online ud. Og hvis du prøver det af, så husk at skriv hvad du tænker. Det betyder alt, intet er for småt. Også selvom det bare er din yndlings emoji. Det virker også!

 

Morgenstund har guld i mund. ♡

 

PS. Har du læst opslag #01 og #02 ?

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#02 i den positive ånd.