Skal vi snave??

Top 10 – februar edition.

top 10 - februar edition

Jeg er kæmpe fan af at se tilbage på de gode ting. Det der gør mig glad, det jeg ikke vil glemme. Øjeblikke, mennesker, skønhed og godhed. Hvad der gjorde at netop denne måned skiller sig ud fra alle de andre.

Det vil jeg lade blive en månedlig ting, som jeg glæder mig til at dele med jer.

  1. Jeg var på den dejligste get away i min weekend, hvor jeg besøgte Annette, Mathias og Nynne på Gran Canaria. Vi gik en masse, jeg hørte en masse citater fra diverse film gøgl fra de 2, jeg legede mor for en stund og jeg fik glæden af virkelig at sætte pris på venskab. Samt det at trække stikket ud og bryde ud af Club La Santa boblen.
  2. Martin blev BACHELOR! Han har virkelig kæmpet for det. Selvom han tog lidt længere tid end de andre, så har han gjort et vildt stykke arbejde for at komme ovenpå. Jeg er STOLT!
  3. Jeg ELSKER mine stretch & relax, fitness Pilates, BODYBALANCE og aerial relaxation timer! De giver mig så meget igen og giver frihed til kroppen og sindet. Jeg er taknemlig for at kunne undervise i dette.
  4. Med hjælp fra min fantastiske mor, så har jeg fået bestilt tid til at få tjekket min mave mens jeg er hjemme på ferie. Den har ikke været god de sidste 3 mdr.
  5. Jeg har lavet en dans til Green Team showet som bare virker!!! Amen altså det er fed! 3x YEAH.
  6. Jeg har ENDELIG haft mine første body bike timer, og jeg er vild med det. + der er endnu større ting i vente. Jeg skal undervise sammen med Brian Overkær på scenen til SEPE BIKE Challenge i Esbjerg den 10 marts. Wow det er fedt!!
  7. At have 3 rigtige voksne kvinder (seniorer) på min 6D sliding time. Også endda min første. Jeg havde helt glemt hvad mennesker i en høj alder kan præsterer. Selvom jeg ofte tænker på min bedstemor og alt hvad hun kan, så glemmer jeg det også tit. Jeg har så sjældent seniorer hernede. Og de er benhårde og brokker sig ALDRIG! Det gør mig SÅ glad, helt ind i hjertet.
  8. Jeg har haft de vildeste danse timer. Både BODYJAM og timer jeg selv har koreograferet. Det er så fedt hvad dans kan gøre ved folk. Ligemeget hvem du er og hvilket niveau du er på. Dans er FRIHED. Dans er fedt! Og jeg kan mærke en kæmpe forskel på min måde at undervise på. Min AIM uddannelse bærer pote.
  9. Jeg har været virkeligt glad i over en uge. Bare sådan glad uden nogen grund. + det gode vejr har været tilbage.
  10. Alt den positive feedback jeg fik fra opslaget ‘skal vi snave?’. Jeg er ydmyg og beæret over at i har lyst at læse med. Og at hans mor har læst opslaget. Livet er uforudsigeligt og spændende.

Tak fordi du er dig!

Jeg håber din februar har været skøn! Marts måned venter i spænding med en god ferie med store events, samt arbejde og ferie til min bror på ubestemt tid, på CLS.

Hasta la Vista baby! ♡

Top 10 - februar edition

 

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi snave??