7 timer i Italien, Bergamo.

Mine favoritter #1

Det er vigtigt at dele gode ting med hinanden. For hvem ved hvornår du selv står og mangler en god anbefaling. Det kan være alt fra mad, personer, steder, produkter eller serier.

Anbefalinger er også mere attraktive fra personer du enten ser op til eller stoler på, frem for enhver reklame, som har til mål at få dig til at købe deres produkt. Eller hvis personen du stoler på sælger og står inde for et produkt – jeg ville i hvert fald vælge det, frem for en reklame. Det giver mig tiltro til produktet, fordi jeg ved at personen har afprøvet produktet og er faldet pladask for det. Dette er her vi snakker om det, bortset fra når oplevelsen af noget er røv elendigt. Noget der har givet en dårlig oplevelse.

Du ser det selv hele tiden når influensers står bag et brand, eller deler en oplevelse, som er sponsoreret. Det samme med kendte mennesker. Her er det dog ikke altid klart om de gør det for pengene, eller at de faktisk står 110% inde for det.
Så jeg håber at jeg kan inspirere med alt fra Netflix serier til yoga måtter. Hvem ved?

Så i dag får du 5 anbefalinger fra mig til dig. Da det ville være egoistisk af mig at holde dette for mig selv, når det måske kan gavne dig.

. . .

Her kommer de …

Søge browseren Ecosia. Jeg vil varmt anbefale denne side, da hver søgning hjælper med at plante træerne i lande, hvor træerne er essentielle for overlevelse for dyr og stederne. Dvs. At hver gang du indtaster et søgeord, så samler du ind til at kunne plante et træ – free of charge. Ved hver 45. søgninger på diverse, så er du med til at plante et træ. Det eneste du skal gøre er at skifte fra f.eks. Google til Ecosia.
… Og hvis du virkelig vil gøre en forskel, så skal du trykke på annoncerne.
www.ecosia.org

mine favoritter #1

Serien Scorpions på Netflix. Det er min go to spændings serie pt. Den handler om en håndfuld genier, smarte på hvert deres område, en Homeland mand og en almindelig kvinde med et geni af en søn. Sammen bliver de hyret til at redde verden fra tænkelige og utænkelige hændelser i verden.
Den er vildt spændende, da den kigger meget på hvor vigtig ens sociale kompetencer er i denne verden. Hvor udfordrende det kan være for genier at være til blandt alle de sociale situationer, samt spændingen i at de altid skal finde en løsning til problemet. Og romance. Ingen serie uden.

 

OrganiCup – en menstruations kop. Jeg kan slet ikke beskrive hvor rart og slet ikke ulækkert det er. For mig fungerer det SÅ godt! Jeg så den egentligt som en annonce, men jeg var nød til at have noget andet end bind og tampon’er. For hold nu op det kunne ødelægge alt for mig. I dag kan jeg godt overleve det røde helvede, men førhen var det dét værste i hele verdenen. At skulle ”gemme” hvad man skulle bruge, hver gang jeg skulle på toilettet. Amen altså. I dag er alt nemt!

Vil dog påpege, at du skal være 100% sikker på at der er vakuum, når du skal lave yoga. Jeg taler af erfaring.

mine favoritter #1

Hvis du endnu ikke har prøvet det, så brætspils favoritten Sequence. Simpelt og nemt, så længe du er et lige antal deltagere. Det gælder om at få 5 på stribe. Du kan enten spille 2 hold eller 3 hold. Det er nemt at gå i gang med og kan bruges af alle. Det er en sikker vinder!

 

Podcasten lavet af Niels Vium: MindCast. Det er lærerigt og ikke for tungt. Alt handler om, hvordan man kan optimere på alle livets områder. Han inviterer gæster ind hver uge, som på den ene eller anden måde kan give dig ideer til, hvordan du kan booste din energi i hverdagen. Episoderne er omkring 1 time lange, mens andre er små og hurtige. Jeg lærer noget nyt hver gang og tager nogle af tingene til mig, mens andre giver mig større indsigt i, hvordan livet også kan leves. Han er en dygtig ung mand, som vil sine lyttere det bedste hele vejen. Kæmpe respekt herfra.

. . .

Med hånden på hjertet, så er dette gode ting. Anbefalelsesværdige. Både til at lære – men også til livet og til sjov. Jeg håber du kan bruge mindst et af disse anbefalinger til noget.

Hvis du har spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage.

Og hvis du allerede er i gang med nogle af disse, så giv lyd!

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 timer i Italien, Bergamo.