Jeg er tilbage.

Udvikling og overraskelser.

Med tiden bliver jeg både klogere og ved med at overraske mig selv.
At udvikle sig sker ikke over 1 dag, men over lang tid. Der er så uendeligt mange ting der spiller ind. Både det at vælge, skifte mening og være modig nok til at tage en ny beslutning.

Jeg startede året med at være uvidende over hvor forelsket jeg var i min ven, og havde været lige siden jeg mødte ham. Og nu har jeg det bedste forhold, hvor jeg bestemt ikke er den klogeste. Eller i hvert fald ikke på det hele.

Udvikling er en sjov ting. Og jeg er bestemt ikke færdig.

 

2018.

Det er en spændende ting at se tilbage på året der gik. Man starter altid året med det vildeste gå-på mod, og kan blive ret frustreret, overlykkelig, sorgmodig og glad gennem året – som kan ende i julestress og opdigtede ”sådan skal vi da lave det, fordi sådan har det altid været”.

Men kære venner, livet er fyldt med nye øjeblikke og dejavu’er. Nogle gange holder vi fast, fordi det plejer at give os en bestemt følelse, og vi er bange for hvad der nu kunne ske når vi gav slip. Bange for hvad der nu skal ske og om det hele nu bliver værre eller bedre. Værre er næsten det bedste der kan ske, for så behøver vi intet at lave om.

Jeg satte nogle intentioner sidste år, som jeg til dels har holdt. Du kan læse om dem HER.
Jeg har bestemt læst mere. Enten som lydbog eller i en håndgribelig bog. Men ellers kan jeg ikke lige nu mindes hvad der ellers var på listen, som jeg har fået gjort mere af end det forgangne år. Men så har jeg fået gjort så meget andet.
Jeg har rejst mere end nogensinde. Mange rejser for både arbejdes og egen skyld. For udvikling, uddannelse, drømme og med et gå-på mod som aldrig før. Jeg har været KLAR.
Jeg kan godt lide måden, at sætte et ord på året. En følelse. Og noget jeg bestemt har været og følt er KLAR. Jeg har stolet på processen og jeg har været klar til at anerkende mine følelser og være ærlig over for mig selv. Nogle ting har selvfølgelig taget længere end andre, men hallo, livet ville da være ret kedeligt hvis alt bare skete hen over natten.

Meget kan ske når man er åben for de udfordringer og hentydninger der kommer sin vej. 2018 har bestemt handlet om at være åben – og prøve ting af. At give ’No fucks’, møde mennesker og accepterer at alle ikke er mine favoritter, og jeg bestemt heller ikke er alles favorit.
Jeg har arbejdet med dette siden jeg var i folkeskolen, men nu er jeg mere kommet til et punkt hvor jeg er okay med det. Eller bare være okay med ikke at være okay. Ting tager tid …

 

Foto: Derek Simpson

 

Svære situationer.

Har du nogensinde overvejet at svære situationer og mennesker kan være noget/nogen du kan lære af, i stedet for at hade og undgå dem? Det havde jeg slet ikke og kunne finde ret meget irritation ud fra mennesker, som er ufornuftige og ødelæggende for fællesskabet.
Men at man på den måde også giver dem magten.

Vi havde mange snakke om dette på min yogauddannelse. For mig giver det SUPER meget mening, og jeg er nu mere et sted, hvor jeg prøver at anerkende den side, og tage imod de udfordringer. For det er bestemt en stor læring, hvis man tør at kigge på den måde. Selv at være herre over, hvem der får ens opmærksomhed. Det har givet mig mere ro i sindet og mere positiv energi.

 

Hvad mon 2019 bringer?

Der er bestemt mange usikkerheder ude i horisonten. Hvor jeg er om 3, 4, eller bare 7 mdr. Er slet ikke sikkert. Jeg har givet slip på halvdelen af ”magten” over min fremtid og valgt at dele den med min bedre halvdel. For vi er lige i beslutningen om fremtiden. Heldigvis.

Jeg ved at jeg er i stand til at tage en beslutning og få min vilje – men det bringer mig ingen lykke.  Jeg er okay med at slippe stoltheden og drømme store drømme sammen, men også hver for sig. For han hopper ikke med hjem lige med det samme. Men har på fornemmelsen der ikke går for længe, inden vi er sammen igen i DK. Alt ting til sin tid, vi har hver vores proces.

Mit 2018 var virkeligt sundt for mig, og er sikker på at 2019 bliver ligesådan. Åben for forskellighed, ærlighed og mærke efter. Hvis jeg skulle sætte et ord på 2019 kunne jeg nok komme på mange. Men lad mig dele det op sådan her.

Arbejdsliv: balance

Kærlighed: udvikling

Mig liv: fokus

Det er min første smag på ordene, og lige pt føles det godt. Men måske de ændre sig.

Sidste år var en ting jeg SKULLE gøre, var min yogauddannelse. Det har bestemt været min bedste beslutning NOGENSINDE. Jeg har fundet et ret fredfyldt sted at være. Fred indeni. En masse følelser der har fået frihed. Tid til at trække stikket ud, fokusere og lade min krop hvile. Jeg græder næsten når jeg tænker på hvor meget jeg har mishandlet min krop gennem årene. Ikke givet den hvile, fordi der er sådan en sjov ’jeg skal præstere’ kultur. At man taber ansigt fordi man er sårbar et øjeblik. Jeg får lyst til at sige OP I RØVEN med det. For jeg ser det som uvidenhed og bullshit. Men jeg respekterer også, hvis du har en anden indstilling til det.

 

Jeg drømmer …

om at arbejde mindre, finde ro, have overskud til at hjælpe andre mere og opleve mere. Sætningen ’mit liv er for kort til dit & dat’ kommer ofte over mine læber. Det gør den også her. Mit liv er simpelthen for kort til at arbejde 40-50 timer i ugen.

Jeg glæder mig så meget til at prøve det af her i det nye år.
Jeg elsker at undervise mine hold, at være med min familie og venner, at få tid til alt det smukke og være lidt små-skør engang imellem.
Måske RUMMELIGHED kunne være en ting?

 

Kærlighed til livet, til kærligheden, til mig og til dig. For lad mig fortælle dig en hemmelighed. Der er nok til ALLE!

 

Om Shanti Shanti Shanti. ♡

Om peace peace peace

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er tilbage.