På et bjerg i Bali.

Jeg er tilbage.

 

Jeg er tilbage. Tilbage til verdenen, til mit midlertidige job. Tilbage her på bloggen.
Og jeg har SÅ mange historier at fortælle fra min yoga rejse. Fra min rejse, hvor verdenen blot fik lov at stå, mens jeg fordybede mig i fortællinger, læring, transformationer og positiv energi.

Jeg har svært ved at beskrive det hele – andet end at det var det helt rigtige for mig at gøre! Jeg har aldrig været så klar til at gøre noget, som har givet mig så meget positivt i min verden.

Jeg har lært min krop at kende og givet den lov til at restituere. Efter at have været i fitness branchen i 7 år, og misbrugt min krop på mange andre måder, så har det været en gave at få lov til bare at være mig.

Jeg har lært at den fysiske del af yoga kun er 1/8 del af den egentlige praksis. Samt lært om kroppen, anatomien. Fundet ud af, at det jeg har lært ud af i de sidste mange år, har været utroligt kvalificeret, uden at have anatomien i min baglomme før nu. Jeg har været så heldig at have en masse kloge læremestre omkring mig. Så TAK til jer!

Jeg har lært om andres og egne udfordringer, udvikling, dårlige og gode sider. At meget kan ændres på 30 dage, hvis du er åben for det. Hvis du ikke er, er det svært. Men det siger vist lidt sig selv?

Jeg har lært utroligt meget om mit forhold til min kæreste, og at det bestemt ikke er dårligt at være væk fra hinanden engang imellem. Det har skabt endnu større forståelse og plads til hinanden. Vi har kunnet vokse sammen og hver for sig.

Jeg kunne blive ved. Og det gør jeg nok også senere.

 

 

At være tilbage …

Er skide svært. For det er svært at passe på sig selv, når man hele tiden skal løbe hurtigt og leve op til forventninger et sted, hvor mennesker ikke altid har forståelse for, at verden er foranderlig. At der ikke kun er 1 rigtig måde at gøre det på, og hvor flere og flere regler skal til, for at holde styr på folk. Men er det måske ikke alle de regler der skaber oprør?
Regler skal være der, men det skal den sunde fornuft også. Og jo mere tro vi har til menneskene omkring os, jo mere kan vi lærer og det vil skabe mere orden. Det giver mere ansvar til det enkelte individ.

En pause fra undervisning har sat gang i noget. Jeg har nydt mange timer mere efter at være tilbage. Var dog lidt fortumlet de første 2 dage, men andet ville også være mærkeligt. Vi har lige fået alle de nye releases fra Les Mills, som betyder meget ny læring af programmer. Af en eller anden grund har det føltes lettere, og har ikke været en lige så stor udfordring, som det ellers kan være. Selvom det hele skulle være klar på få dage. Vi er et godt team her på CLS (Club La Santa), så jeg altid ved jeg er i gode hænder, hvis noget skulle gå galt. Og det gør det engang imellem. Jeg er et menneske ligesom alle andre.

JEG HAR UNDERVIST YOGA hele 2 gange, og det føltes fantastisk! Det er altid svært de første par gange, for det skal passe til et crowd, som altid er nyt. Men det er spændende og jeg ELSKER at undervise yoga! Der er så meget mere dybde i det. Det er en rejse meget mere end ende positionen, hvordan det skal se ud hvis det var picture perfect. Det er ret magisk.

Og ja, jeg har sagt mit job op hernede. Jeg er bare nede og give en hjælpende hånd over jul og nytår. En kæmpe bonus er at holde jul med Kasper. Og en ekstra gode er alle de andre og min lillebror, som kommer på fredag og helt til januar. Så jeg klager bestemt ikke og nyder stadig, at man ikke mærker så meget til julen hernede. Det er jeg ret vild med.

 

Så at være tilbage er både godt og skidt. Jeg nyder nogle ting meget, og andre ting gør at jeg er glad for snart at være tilbage i DK, eller hvor min rejse nu fører mig hen.

Jeg prøver virkeligt at være tilstede i øjeblikket og finde ud af, hvor jeg har det bedst. Det behøver ikke at være nemt, men det skal heller ikke gøres sværere end det i virkeligheden er.

 

Namaste ♡

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På et bjerg i Bali.