GRLPWER. En hyldest til kvinder.

Hvorfor Club La Santa?

Første tur til CLS

Min første tur til CLS. Dengang da min Onkel og Moster arbejde hernede i 1996.

Da min familie og jeg begyndte at rejse udenlands, blev det til det samme sted HVER sommerferie. Det blev CLS (Club La Santa). For vi er tossede med sport og ikke så glade for camping. Meget hurtigt fandt vi ud af, at en uge hernede slet ikke var nok. Så vi udvidede med 2 uger. Det er derefter blevet til 15 somre hernede i sports paradiset, uden rigtigt at komme meget udenfor komplekset. Da jeg har haft nok i at være inde på komplekset hele ferien. Det følte jeg var trygt!

Jeg har oplevet meget hernede gennem årene og fået rigtigt mange bekendtskaber gennem tiden. Et af disse bekendtskaber er jeg så heldig at arbejde sammen med. Han startede som Casper Marketing, men er efter nytåret blivet en del af Green Teamet, i forbindelse med hans praktik og speciale skrivning. Vi mødtes i 2009 og nu i 2017/18 hænger vi igen ud sammen hernede. Vi har endda taget, mere eller mindre, den samme uddannelse. HA sports- og eventmanagement. Jeg stoppede dog ved min bachelor og har ingen planer om mere i den retning. Idag arbejder vi sammen på et projekt for CLS. Om at skabe en Fitness Education Festival.

Jeg har altid været “bange” for at forlade alt det jeg har i Esbjerg. Jeg har altid haft det godt i Esbjerg – for det er en fantastisk by. Men for 2 år siden, sommeren 2015, brugte jeg ferien her på CLS. Jeg havde næsten lige slået op med min daværende kæreste, havde afsluttet første år på uddannelsen og havde taget nogle beslutninger om, at NU skulle det være. Jeg ville ændre mit liv, komme ud af comfort zonen og finde netop dét, som gør mig glad. Jeg har i mange år drømt om at arbejde på CLS. Og man kan vist godt sige at Fitness DK, BODYJAM og instruktøren Gitte satte skub i de drømme. Dog uden at glemme mine rødder ved Berit Borgs dansestudie, Oure Højskole og min fantastiske families opbakning. Jeg har ALTID danset!

Jeg begyndte at drømme større drømme, mens jeg stille og roligt gravede mig ud af mit sorte hul, som jeg var havnet i. Jeg satte mig for i sommeren 2015, at jeg ville være en af de grønne. For træning, Les Mills og generelt at arbejde med mennesker, er min store passion. Det giver mig udfordringer og gå-på-mod, som intet andet. Og jeg er dygtig – for det må jeg gerne sige!
Allerede på min ferie hernede i 2016 kom gæster og spurgte, om jeg var instruktør. Jeg måtte sige nej, men tage det som et kæmpe kompliment. Jeg begyndte også ligeså stille at snakke med de daværende Green Teamere, som jeg også har været så heldig at arbejde sammen med siden jeg startede. Det gjorde bestemt også meget til at mine drømme blev større.

Da jeg blev færdig med min bachelor, på en uddannelse som jeg flere gange var ved at droppe ud af, var jeg klar. Jeg vidste allerede i januar at jobbet var mit. At jeg skulle være en del af aerobics teamet. Det gav mig god tid til at vende mig til tanken om at forlade mit fantastiske job hjemme, men gjorde mig også klar til afrejse den 30 juni. For jeg vidste at det var tid til at gøre noget, som gav mig en oplevelse for livet, erfaring og gøre noget for min skyld.

Inden jeg tog hjemmefra fik jeg lov at fortælle om mine valg til PechaKucha Night i Esbjerg, som jeg kun kan anbefale. Jeg fik lov til at dele mine tanker om, hvorfor jeg netop valgte at opsige min lejlighed før jeg vidste at jeg havde jobbet, boede ved mine forældre i 3 mdr. og valgte at forlade noget jeg elsker SÅ højt.
Hvor jeg afsluttede med dette quote.

As soon as you start to pursue a dream, your life wakes up and everything has meaning.

– Barbara Sher

 

Fotograf: Kirke Kamilla Bundgaard Hammer

Fotograf: Kirke Kamilla Bundgaard Hammer

Idag kan jeg ikke andet end at klappe mig selv på skulderen for at have taget springet. For hey, hvad er det værste der kunne være sket? Der er altid plads til mig i Danmark. Men nogle oplevelser kan bare ikke vente. At få lov til at arbejde et sted, som mange bare drømmer om.
At kunne møde utallige nye mennesker, få nye venskaber, uddannelser, netværk. Andre som er lige så passionerede for deres drømme, men også har tid til at bruge tid på det gode liv. Det er bestemt et helt andet liv end at være hjemme. Ikke at vi ikke drømmer derhjemme. Men nogle gange bliver rutinerne bare rutiner. Og lige pludselig kan man føle sig fanget i hverdagen, og måske har man mistet lysten til at smile? Så …

Hvor og hvad ville du arbejde med, hvis du skulle tage springet?
Det er slet ikke så farligt. Jeg tror på dig!

Ha’ det så lækkert som du ser ud. ♡

Foto: James Mitchell

Foto: James Mitchell

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRLPWER. En hyldest til kvinder.