Hej Verden!

.. og det blev fredag

Og hvilken en af slagsen!

Jeg vågner kl. 6.00. Lidt stresset over at jeg ikke er 100% forberedt til min BODYPUMP time med Emma. Nogle dage er det sværere at huske ny koreografi end andre. Så der blev øvet og øvet og halv sovet, indtil jeg blev nød til at komme op og afsted mod morgengymnastikken + 2 km morgenløb.

Det var koldt, lidt blæsende og med småregn – men det hele blev meget bedre midt under morgengymnastikken, da den aller smukkeste regnbue kommer til syne. Det var så folk stoppede op midt i det hele, for at tage billeder. Det gjorde noget smukt ved denne kolde december morgen.

Derefter videre mod en god 3 kamp – BODYBALANCE, BODYATTACK og BODYPUMP.
Den kombination er ikke for små børn, hvis jeg selv skulle sige det.

BODYBALANCE starter kl. 9.00. På dette tidspunkt finder jeg så ud af at microfonen ikke virker – heldigvis var der ikke så mange mennesker denne kolde fredag morgen (skiftedag for danskerne). Så jeg når igennem de første 3 numre uden. Men heldigvis kommer de andre mig til undsætning med en helt ny microfon. Efter den første udfordring begynder regnen at komme midt i mavetracket fra BB 72 (BODYBALANCE release 72). Det bliver ret koldt, men vi fortsætter og forkorter meditationsdelen til sidst.
Heldigvis er jeg positivt indstillet, så tager det ikke så tungt, for jeg ved der findes en løsning på alt. Og regn er jo bare lidt vand. Vand skal der til.

BODYATTACK og BODYPUMP kører ret godt derud af med team teach og nye microfoner. Men kroppen er godt brugt efter at have haft nøgagtigt de samme timer dagen før. De trækker begge tænder ud, så der skal kæmpes.

Også blev klokken også 12.00.
Ingen dage er ens og der er altid nye udfordringer her på vulkan øen.

BODYBALANCE

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!