1 januar.

7 januar.

Efter den fedeste BODYATTACK release i Fit&Sund Hjerting.

 

Energi er en sjov størrelse.
Det samme er mod på livet.

Siden vi var på 2 ugers ferie på Club La Santa i 48+49, hvor jeg virkelig gav mig selv lov til at nyde opholdet. Prøve nye ting, bevæge min krop i nye mønstre. Være,.. Ked af det, glad, såret, begejstret, tømmermands ramt, ugidelig, inspireret.
Siden den ferie har jeg haft en uendelig og, til tider, ulide mængde energi.
Lidt ligesom et bål der ikke rigtigt har tænkt sig at gå ud.

Den er der stadig dog,.

Men i dag har jeg fået en mavepuster …

 

Begyndelse …

er kortet jeg har trukket i mit fine, og nyindkøbte, Månestøv orakel kort. Jeg har egentligt altid tænkt ting som dette, var lidt noget skørt noget. Det er jeg kommet lidt væk fra, og dykker ned i mulighederne de giver mig. For hvem ved. Nogle gange har vi bare brug for at spørge nogen/noget, som ikke tager stilling for os. Det dømmer ikke, tager følelserne med eller fortæller en om sine gamle oplevelser. Istedet giver det et prej i den rigtige retning. Stiller et spørgsmål og giver mig selv mulighed for at sætte tanker igang.

En dag som i dag, hvor jeg er en færdig makker.
Jeg føler mit hoved har lyst til at springes. Min krop føler sig trampet på efter gårsdagens BODYATTACK release, som overgik alt forventning. Mails, med beskeder om ting, som ikke bliver til noget alligevel – lige nu. Træt af at mine skuldre brokker sig. De prøver helt sikkert at give mig en kærlig reminder om, at passe på mig selv.

Træt. Bare træt.
Og alligevel sidder jeg her og bliver inspireret til at skrive.
jeg trak mit kort ud fra mit spørgsmål; hvor skal jeg ligge mit fokus, for mig?

Begyndelse – Jeg står stærkt i mig selv.

 

Meditation …

hjælper mig enormt meget med at grounde og finde ro i alt kaosset. Tankemylder er en af de ting, som kommer med en masse energi og træthed. Det kan dog også komme af så meget andet.
Negative tanker, bekymringer, drømme, oplevelser, ting man glæder sig til – for bare at nævne et par stykker.

Klarhed kommer, når man øver sig i at tune ind på de gode ting. Når stilheden får plads og åndedrættet får spillerum, til at være ens bedste ven.

Begyndelser forudsætter, at noget stopper eller ikke bliver til noget. Det kan give naturlige afslutningen og tid til at reflekterer. Sætte ting i perspektiv og give nye drømme. En chance for at starte “forfra”.
At stå stærk i sig selv, gør drømme til mere end bare drømme. For mig gør det, at jeg ikke føler at jeg mister noget, når tingene måske ikke sker alligevel. Jeg ser det som muligheder.

Det er ikke altid den følelse kommer med det samme. Nogle gange tager det meget længere tid at få det bedste ud af det, som kan føles som fejl eller skuffelser.
I forlængelse af det jeg skrev sidste gang, fra den 1 januar. Så hjælper det bare at finde jordforbindelsen og mulighederne, så det ikke trækker mig ned. At skabe plads til at se tingene lidt udefra. Prøve at lade være med at sætte alle følelserne ind og se det større billede.
Kærlige remindere kommer i mange forskellige størrelser.

 

Nogle gange skal tingene bare ikke være. Det giver plads til andre muligheder, drømme og oplevelser.
Energien og modet skal sendes de helt rigtige steder hen.

You got this. ♡ 

 

Orakelkort af Helle Luna Koed.

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 januar.