.. og det blev fredag

weekend på en mandag

Weekenden startede igår, mandag, kl. 22.30. Når vores Green Team show er slut og vi har ryddet op i vores showroom og bag scenen.

Green Team showet er en tradition, hvor der bliver sunget, danset, lavet sketches og alt hvad vi kan gøre for at entertaine alle gæster, som møder op. Det starter kl. 21.00, men gæsterne skal møde op i god tid, for at erobre sig en god plads. Mens jeg selv har været gæst hernede, har jeg set showet hver mandag. Jeg synes det er en vigtig tradition, hvor alle Green Teamerne kommer ud af deres comfort zone. Det gør vores gæster hele tiden når de prøver nye trænings udfordringer, både her og derhjemme.

Mandag er dog den hårdeste arbejdsdag, da vi alle har vores normale 7 timers arbejdsdag + rehearsal & show. En helt dag hvor man skal yde sit ypperste og være frisk. Efter showet er der enten showroom eller hygge i sports caféen, afhængigt af hvad ens præference er. Også er det ellers en tur på diskoteket til den største aften på ugen. Diskoteket er fyldt, der er gode drinks fra baren, godt humør og stor mulighed for at snakke med alle.

Det minder om en almindelig fredag hjemme, men der er alligevel noget helt specielt over disse mandage.

Jeg har været heldig at få min weekend tirsdag – onsdag. Selvom jeg ikke er ude og drikke hver mandag, så at kunne have fri efter den længste arbejdsdag en gave.
Tirsdag bliver altid brugt i sengen indtil kl. ca. 12.00, før jeg bryder ud af mit skjul. Jeg føler det er en god måde at være væk fra det hele og finde ud af, hvad jeg har brug for, for at restituere. Det er også oftest disse dage jeg ingen tid bruger på at træne. Kun hvis jeg føler at min krop har brug for det.

She’s strong but she’s exhausted.

– r. h. Sin

Denne weekend er virkelig tiltrængt. Min nedre ryg brokker sig og jeg kan mærke sygdommen i mine ømme led. Vejret er efterårs agtigt, og alt træning foregår stadig udenfor. Det har sine fordele og ulemper – men hvad har ikke det? Vi er nogle stykker som skrænter hernede. Når 1 er syg, kan det hurtigt blive til flere. Så vi skal huske at tænke lidt på os selv, selvom vi så gerne vil være der for alle andre. Det er jo vores job! Men også vores passion.

Så nu bliver det en weekend med en masse Henriette tid og Netflix.

Hasta luego.

Solnedgang over Club La Santa's pool, med julelys. Mandag aften.

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. og det blev fredag