Musikkens magi.

Jeg har sagt mit job op.

Jeg har sagt op på Club La Santa.

Det har egentligt været en nem beslutning. For der er så meget der er på min liste af drømme og gøremål. Der er så mange udfordringer, ud af comfort zonen, personligheds udviklende ting, som er på dagsordenen. Men der er også kærlighed.

Kærlighed til mig selv, først og fremmest, som gør at jeg skal videre.

For jeg vil passe på mig selv.

Jeg skal derhen, hvor jeg virkelig føler mig hjemme, selvom rejsen måske bliver vakkelvoren.
Med det mener jeg ikke nødvendigvis at jeg ikke har følt mig hjemme her. Også alligevel …

 

 

Club La Santa

… har været rigtigt god for mig på mange måder. Jeg har lært utroligt meget. Jeg sætter så meget pris på mit job som instruktør. Men det er bare heller ikke nok, titlen er ihvertfald ikke. For instruktør er ikke mit job.

Jeg er leder, inspirator, mentor, et lyttende øre, guide, udfordrer og lærer. Jeg er også familie.
Jeg er med til at ændrer menneskers liv og opfattelse af dem selv – nogle gange om verden.
Jeg er MIG. Autentisk. Ydmyg. Taknemlig.

Jeg har fået en masse nye venskaber, som alle betyder noget specielt. Hver og en. Jeg har været sygemeldt i 1 uge. Jeg har fået flere forskellige uddannelser og oplevelser, med fantastiske mennesker. Jeg har set øen – Lanzarote er smuk og unik. Jeg har drukket vin … og meget af det. Jeg har skulle være omstillingsparat og have et uendeligt ændrende skema. Jeg har oplevet en IRONMAN og 2 halve. Været til foredrag og undervist celebrities. Jeg har haft nedture, hvor jeg kun har haft lyst til at være i min seng, under dynen, for at se Netflix. Der har været drama. Der har været smukke øjeblikke. Der har været kærlighed. Jeg har fundet kærlighed.

Men nu er det min tur til at fortsætte rejsen. Videre ud i det blå og fortsætte med at vokse, rejse, LEVE. For de fleste mennesker lever ikke i dag, de er bare til. Og jeg vil ikke være en af dem.

 

 

Turen går til Bali.

Hele november og 10 dage af december kommer til at være et ophold på Bali. Det er tid til min 200 timers YOGA uddannelse. Og jeg GLÆDER MIG!!!

Jeg satte mit mål i starten af året, at i år 2018 skulle jeg afsted. For det her er vigtigt!

Jeg kan ikke vente med at bo blandt munke, venlige mennesker og andre yoga interesserede, som er på den måske samme rejse som mig. At være nybegynder og måske være i stand til at ændre mit liv. Måske bare åbne op for noget, der altid har været der. Måske ?

 

Så derfor stopper jeg første gang den 29 oktober. Og jeg siger første gang, da jeg rejser tilbage hertil CLS for at arbejde over julen i 3 uger. Jeg har alle mine ting hernede, og jeg tror at en ekstra tur tilbage er sundt. Jeg er ikke selv kæmpe fan af julen, og nyder den hernede.

Så den aller sidste arbejdsdag bliver 7 januar.

Og det føles godt!

Det der så bare er udfordringen nu, er hvad der så skal ske, når jeg kommer hjem.

Jeg har uendeligt mange tanker og ideer, samt drømme og muligheder. Det kommer til at tage lidt tid at finde ud af. Så lige nu er det alt jeg kan sige.

Ciao ♡

 

3 kommentarer

  • Uha, Bali lyder godt! Håber at det bliver lige så fedt som din tid på club la santa sport 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edith Hansen

    Held og lykke på din rejse. Det er en meget klog beslutning, du der har truffet. Du skal opleve noget mere i dit unge liv. Du er et unikt menneske, som der ikke findes så mange af. God tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edith Hansen

    Jeg vil ønske dig alt muligt godt på din videre rejse. Det er set med mine øjne en meget klog beslutning, du har truffet. Ønsker dig bare alt godt i fremtiden. Du er et meget unikt menneske, som der ikke findes så mange af. Tak fordi jeg har lært dig at kende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musikkens magi.