Top 10 - marts edition.

Hjemve.

Mit navn det står med prikker. Pas på de ikke stikker … 

Den kære påske er over os.

Dette er en højtid jeg elsker! Der er intet pres, folk er glade og drikker måske lidt for meget, der er motorcykel træf i Esbjerg, som er noget af et tilløbsstykke, og vi samles på min mors side af familien til påskefrokost. Denne påskefrokost, ved mine bedsteforældre, emmer af traditioner og skævheder. Vi får de samme spørgsmål omkring påsken, som vi aldrig kan svare på. Og selvfølgelig en lille jagt efter æg.
Det her er en højtid jeg er vild med! Men det giver mig også den her følelse af, at jeg er laaangt væk hjemmefra.

Hernede er der ikke så meget påske over det. Vejret er begyndt at blive rigtigt fint og børnene er på påske jagt i dag. Det har vores Kids and Teens department sørget for. For dem der har været på Club La Santa før, så er dette en kæmpe kvalitetsforbedring af Play Time! Der er blevet lavet et kæmpe stykke arbejde for at gøre det attraktivt for unge også.

Ja, så det jeg egentligt prøver at sige er, at jeg har lidt hjemve. Eller bare en længsel for noget jeg elsker at være en del af. Julen gjorde mig ikke så meget, for jeg er ikke rigtigt fan af alt det virvar det bringer og al den stress som er en sidegevinst til de gaver som skal købes. Den konstante summen af folk som har travlt! Nogle gange for travlt til at smile og nyde slagets gang. For det bliver jo altid jul.
Læs om jul på Club La Santa her.

Men påsken er skøn! Og i morgen skal de alle samles. Selv Asmus, min seje fætter, er hjemme. Han har gemt sig på løjperne i Frankrig, som en del af hans uddannelse gennem Oure Højskole. Han er en pisse sej PSI’er, som er for dem der er lidt sejere til at stå på ski end os andre.
Jeg holdte mig til dans, da jeg brugte et halvt år af mine 3 sabbatår på Oure.

Hjemve.

De er alle samlet.
Normalt ville jeg have haft hold eller events i fitness. Derefter mødes vi ved mine bedste forældre, så snart jeg var færdig, endda lidt før. For ja, jeg kommer altid lige lidt for sent. Undskyld. Bare lidt.

Så er det tid til frokost, med hyggesnak omkring bordet. Lidt spil, måske en gåtur og hvis der er nogen med grumme tømmerdrenge, så er der plads i sofaen. Hvis der er fodbold i TV, så ser vi også lidt af det.
Vi er ALTID klar på påske quizzen. For hvad var det nu lige der skete med Jesus?? Hvorfor er det vi gør som vi gør? Så mange spørgsmål, som år på år, forsvinder i glemme bogen. 2 hold mod hinanden. Enten siddende hvert sit sted i huset eller lavet som en skattejagt, for i sidste ende at få lækkerierne. Påske æggene – selvfølgelig lavet af chokolade. For hvem elsker ikke chokolade? Jeg er måske lidt for stor fan … Der skal jo være en grund til alt det træning, tænker jeg.

Min bedstemor er en fantastisk og skør kvinde, som finder på de sjoveste ting! Første gang hun virkeligt lavede ballade, var da de stadig boede på Morbærlunden i Kvaglund. Vi har været ude på jagt rundt om huset og da vi kommer til den sidste ledetråd, så skal vi åbne kompost skraldepanden – eller var det papir? Og hvem hopper op derfra med et julemands skæg? Ingen andre en Lissy Nielsen. Jeg kalder ’Bedstemor med slag i’.

Et år sad hun med en uhyggelig maske over hovedet, inde på bordet i syrummet. Sidste år havde hun gemt sig i en stor kasse, som stod i garagen. Gad vide hvad hun finder på i morgen?

Hjemve.
Jeg ved at jeg kommer til at savne dem gevaldigt, især imorgen! Det er der slet ingen tvivl om.
Godt der ikke er længe til at jeg får besøg af de pukkelryggede hernede. Det er en trøst.

Livet har utroligt mange glæder. Specielt når jeg har været SÅ heldig med min familie. For familie vælger man jo sjældent selv. Så husk at hold dem tæt, det er en af de mange ting jeg har lært mens jeg er væk. Specielt fordi jeg er forfærdeligt dårlig til at holde kontakt. Jeg minder mig også tit om, at det er sundt at savne. Men det kan også blive for meget.

Noget er dog kommet bag på mig. Jeg troede bestemt ikke jeg ville være en type med hjemve. Men det er jeg. Og tak for det!

 

God påske

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - marts edition.