#03 tingene begynder at ske.

#04 kvinder i alliance.

Lige nu er jeg mega on top!
Generelt har dagen været mega god, men efter at se Taylor Swifts: Miss Amerikana – damn.

Jeg ved ikke om du også ofte ser, at kvinder ikke altid supporter kvinder? Det er blevet bedre, men jeg ser det stadig meget. Mange tror at der er en kæmpe “konkurrence”. Samfundet har lært os, at den eneste måde at komme frem i verden på, er ved at rive andre ned. Og det er der så mange, som har lidt under og stadig gør.
Medina er den danske version af Taylor Swift.
Det er frygteligt at folk bare hader uden grund! Eller grunden er ofte at det tricker noget i en selv. De er spejl for dine usikkerheder og det du ikke er kæmpe fan af i dig selv.
Jeg oplever det også selv. Men efter jeg har denne viden er det nemmere at lave overvejelse og mere fornuftige beslutninger.

Det fylder for meget at hade.

 

At høre deres historie …

deres overvejelser, kampe, misforståelser. Hvor det ikke bliver udstillet. Rå, autentisk og sårbart. Halleluja! Det er kæmpe meget værd, i mine øjne.

Og når jeg ser at de sejrer, fordi de bare er så mega badass. Bossladies hele bundet. Så bliver jeg SÅ glad!!
Vi har masser af kvinder med superkræfter omkring os. Vi har selv en masse superkræfter. Own dem!

Jeg ved ikke om du så reklamen, opråbet, hvor Miranda fra ‘Sex and the city’ er en fantastisk front figur. Hvis ikke, så er du gået glip af noget stort! “Be a lady they said”. SE HER.
Der er så uendeligt mange idealer vi skal leve efter. Men de er konstant under forandring. Intet er nogensinde godt nok. Men burde det ikke være på tide at vi selv tager styring?

Her får du lige en anden anbefaling med på vejen. Damernes Eventyrklub.
De har podcast, en inspirerende Instagram og en online klub/kursus med læring til at tage styring over dit liv. Færre TO DO’s og flere TA DA’s. Plus de deler deres historier om #KVINDERIALLIANCEIKKEKONKURRENCE #HVERDAGSMAGI og ændre gode historier.

 

Jeg har selv valgt …

at der er mange stærke kvinder og mænd i min feed på Instagram, som giver mig en masse power til at tro på mig selv. Jeg kunne nævne utallige.
Hvis du følger mig på min Instagram, har du nok set, at jeg ofte laver shoutouts på min story. Jeg deler fantastiske menneskers opslag, som jeg håber at andre vil se.
Vi kan ikke klare hele verden alene. Og det er heller ikke meningen. Selvom man nogle gange i disse tider kan blive i tvivl.

Vi må ikke glemme, at vi sagtens kan hjælpe hinanden, selvom vi ikke er lige ved siden af hinanden. Men ved at tale pænt om hinanden, vælge at følge dem på de sociale medier som giver os lyst til mere og dele det med andre. Tage et valg og vælge dem fra som ikke giver os power og mod på mere. På den måde kommer vi i alliance.

Tiderne ændrer sig hastigt. Det sker, ligemeget hvor lang tid vi skal være fysisk adskilte. For jeg tror ikke de 14 dage er nok. Jeg kalder den lige.
Så indstil dit sociale medie billede, så du ikke bliver oversvømmet af sygdom, bekymringer og kaos hele tiden. Det er ikke sundt for os, fysisk eller mentalt. Konstruktive samtaler er gode og gode fortællinger fra andre, som støtter op.

Samfundssind.

 

Kvinder i alliance, ikke i konkurrence. ♡

 

 

Ingen kommentarer endnu

Be brave og kommenter som den første! Jeg vil ELSKE at læse, hvad du har på hjertet ♡

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#03 tingene begynder at ske.